WTA Palermo: Noć na Siciliji

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.19. | 12:38

Aleksandra Krunić danas od 22 časa započinje takmičenje protiv domaće teniserke Peri

Nova sedmica, nova serija teniskih turnira je pred nama. Što se tiče devojaka, sada su aktulene dve WTA destinacije, Palermo i Jurmala. I obe ih dočekumu na crvenoj šljaci na otborenom.

RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

A nas danas posebno interesuju događanja na Sicijili gde Aleksandra Krunić igra pravi večernji, može se slobodno reći i noćni meč koji će početi negde oko 22 časa. Protivnica u prvom kolu joj je kvalifkantkinja Đesika Peri, sa kojom se nikada nije sastala. U pitanju je 22-godišnjakinja, trenutno 340. na WTA listi, što je dovoljno da našu teniserku proizvedemo u favoritkinju.

Ali, treba znati to da u Palermu domaće igračice, a Peri je Italijanka, odlično igraju uz, naravno veliku podršku publike, pa su tako i poslednja dva izdanja ovog turnira koji je održavan od 1990. do 2013, kada je prekinut do ove godine bile legendarne Sara Erani i Roberta Vinči. Zbog toga očekujemo napet meč, ali i prolazak drugog reketa Srbije u drugo kolo ovog turnira koji se igra za nagradni fond od 250.000 evra.

Pre njih dve na centralnom terenu na Siciliji ukrštaju se Antonija Lotner i Đulija Gato-Montikone koja je ušla u glavni žreb zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora. Iskusna, 31-godišnja Italijanka pobedila je devet godina mlađu Nemicu u njihovom jedinom dosadašnjem odmeravanju, i to takođe na šljaci. Pored toga, ne treba zaboraviti na faktor publike, tako da bismo ovde pre odabrali Motikone i kvotu 2,03.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara