""
""

Oglasio se Vidmar: Real? Ne!

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.11.17. | 17:39

Slovenački centar stavio tačku na spekulacije

Realovim mukama sa centrima nema kraja, a pojačanja nema ni na vidiku!

Izabrane vesti

Kako stvari stoje, u Madrid neće doći ni Gašper Vidmar, koji je poslednjih sedmica figurirao kao rešenje gorućeg problema.

Osvajač zlatne medalje sa Slovenijom na Evrobasketu u Istanbulu oglasio se povodom informacija da je blizu potpisa za Real i svojom izjavom stavio tačku na sve spekulacije.
„Real je bio opcija koju sam imao, ali se transfer neće desiti. Jako sam srećan u Banvitu, ali je za mene velika čast što je ponudu poslao klub kakav je Real Madrid. Iskreno, bio sam jako iznenađen kada sam video ponudu“, poručio je Vidmar.

Podsetimo, kroz javnost je provejala vest da je problem predstavljalo obeštećenje od 500.000 evra, koliko je Banvit tražio za iskusnog centra. Turski klub nije želeo da umanji cenu, a Real da plati istu.

Posle teške povrede Ognjena Kuzmića i problema koje ima Entoni Rendolf moguće je i da će Gustavo Ajon neko vreme biti van stroja, što je izazvalo velike nemire u redovima Kraljevskog kluba.

Felipe Rejes je ostao jedini visoki igrač sa iskustvom, dok će Jonas Mačijulis i Dino Radončić prinudno na pozicije krilnog centra.

(FOTO: Fiba basketball)


tagovi

ACB ligaENDESA ligaEvroligaReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara