mozzartsport tim

Bojan Đurić Menadžer za medije

bojan.djuric@
mozzartbet.com
Biografija

Bojan Đurić

Menadžer za medije

bojan.djuric@
mozzartbet.com

Inspirisan pre svega igrama jednog od beogradskih večitih rivala, koji na svom grbu nosi petokraku, neposredno posle događaja za koji su Srbi verovali da će doneti blagostanje, a samim tim i potpunu slobodu medija, novembra 2000, nekoliko dana pred svoj 16. rođendan, počeo je da radi u Dnevnom sportskom listu Sport.

Posle „bazičnih priprema“ na izveštavanju s mečeva nižih rangova takmičenja, vrlo brzo je dobio priliku da uređuje stranice posvećene tadašnjoj Drugoj ligi Jugoslavije, a 2003. pratio je FK Partizan u Ligi šampiona kada su u Beogradu gostovali Real Madrid, Porto i Marselj.

Iz Sporta 2005. godine odlazi u novoformirani i brzo ugašeni dnevni sportski list Ekipa gde je takođe bio zadužen za praćenje FK Partizan, da bi iste godine bio angažovan od strane Sportskog žurnala, i to u redakciji međunarodnog fudbala.

U MOZZARTU je od oktobra 2006, praktično od prvog broja MOZZART Sporta, a bio je jedan od inicijatora osnivanja portala na kojem se trenutno nalazite.

Diplomirao sportski menadžment.

Dejan Stanković Urednik redakcije

dejan.stankovic@
mozzartbet.com
Biografija

Dejan Stanković

Urednik redakcije

dejan.stankovic@
mozzartbet.com

Novinarsku karijeru počeo je u agenciji Beta 2003. godine, a tokom osam „sezona“ u toj medijskoj kući pratio je dešavanja u FK Crvena zvezda, Fudbaskom savezu Srbije, vaterpolo i teniskom savezu, izveštavao je sa dva Mundijala (Nemačka 2006. i Južna Afrika 2010), evropskih  prvenstava u košarci i vaterpolu i nekoliko puta sa Fajnal fora Jadranske lige, mečeva Fed i Dejvis kupa… Ipak, fudbal mu je bio i ostao najveća strast.  

U redakciji MOZZART Sporta je od februara 2011. godine. Tačnije, od osnivanja portala.

Darjan Nedeljković Web Writer

darjan.nedeljkovic@
mozzartbet.com
Biografija

Darjan Nedeljković

Web Writer

darjan.nedeljkovic@
mozzartbet.com

Novinarsku karijeru počeo još kao srednjoškolac u dnevnom listu Sport 2000. godine. Kasnije je karijeru gradio u mnogobrojnim beogradskim redakcijama poput Ekipe i Sportskog žurnala, dok je od juna 2008. godine u dnevnim novinama Press.

Od početka karijere profilisan je kao fudbalski novinar. Pratio je dešavanja na malim beogradskim terenima i omladinske lige Srbije. Vrlo brzo počeo je da dobija ozbiljnije zadatke, pa je pratio dešavanja u pojedinim domaćim prvoligašima, FSS-u i Crvenoj zvezdi. Poslednje četiri sezone konstantno izveštava o dešavanjima u Ljutice Bogdana.

Izveštavao s Evropskog prvenstva omladinaca (2007), Mundijala u Južnoj Africi (2010) i Olimpijskih igara u Londonu (2012), kao i s brojnih domaćih i inostranih mečeva Crvene zvezde i reprezentacije Srbije.

Saradnik MOZZART Sporta je od avgusta 2008. godine.

Predrag Dučić Web Writer

predrag.ducic@
mozzartbet.com
Biografija

Predrag Dučić

Web Writer

predrag.ducic@
mozzartbet.com

Od 2004. godine radio je u Dnevnom sportskom listu Sport, gde je prvo pisao o beogradskom fudbalu, a kasnije je dobio priliku i da uređuje strane posvećene ovoj tematici, što je radio do odlaska u dnevne novine Press 2009. godine. U Press-u je radio u sportskoj rubrici, a jedno vreme je bio i noćni urednik.

U redakciji MOZZART Sporta je od februara 2011. godine. Tačnije, od osnivanja portala.

Aleksandar Gligorić Web Writer

aleksandar.gligoric@
mozzartbet.com
Biografija

Aleksandar Gligorić

Web Writer

aleksandar.gligoric@
mozzartbet.com

Novinarsku karijeru počeo 2005. u Dnevnom sportskom listu Sport, gde je proveo šest godina na sektorima tenis, FK Crvena zvezda i međunarodni fudbal. Pola godine je radio kao zamenik urednika sportske rubrike na portalu Telegraf.rs.

Član MOZZART Sporta od avgusta 2012. godine.

Koautor autobiografije „DeJAn“ našeg proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića.

Nenad Jovanović Web Writer

nenad.jovanovic@
mozzartbet.com
Biografija

Nenad Jovanović

Web Writer

nenad.jovanovic@
mozzartbet.com

„Dete“ MOZZART Sporta, u kojem je počeo svoju novinarsku karijeru 2008. godine. Obavljao brojne redakcijske poslove, a posle određenog vremena dobio je priliku da piše rubriku Predstavljamo klubove, koja je danas jedna od najčitanijih u našem magazinu.

Od januara 2012. godine je član redakcije portala Mozzartsport.com.

Marko Protić Web writer

marko.protic@
mozzartbet.com
Biografija

Marko Protić

Web writer

marko.protic@
mozzartbet.com

Prvi dodir s novinarstvom imao je na Radiju B92 2002. godine, da bi potom sve do 2007. bio član sportske redakcije portala Mondo. Posle kraćeg izleta u štampano novinarstvo, kada je bio u Gazeti, februara 2008. godine postaje član agencije Beta, za koju je izveštavao s brojnih domaćih i međunarodnih takmičenja. Pre nego što je oktobra 2014. pojačao MOZZART Sport tri godine radio je u agenciji Tanjug.

Nikola Stojković Web Writer

nikola.stojkovic@
mozzartbet.com
Biografija

Nikola Stojković

Web Writer

nikola.stojkovic@
mozzartbet.com

Sa sportskim novinarstvom upoznao se pod nadzorom Miloša Šaranovića, posle čega je počeo da radi u MOZZART Sportu, početkom 2013. godine. Izveštavao je sa Svetskog prvenstva u košarci u Španiji 2014. godine, gde je reprezentacija Srbije stigla do samog finala.

Milan Zdravković Web Writer

milan.zdravkovic@
mozzartbet.com
Biografija

Milan Zdravković

Web Writer

milan.zdravkovic@
mozzartbet.com
Jedan od pripadnika objektivne beogradske publike. Fudbal igra i gleda od kada zna za sebe. Romantičar. Novinarsku karijeru je započeo u dnevnom listu Sport početkom 2007. godine, a iskustvo je sticao na rubrikama međunarodni fudbal i izdanja (niže lige). Nakon godinu dana provedenih u dnevnom listu Glas javnosti (2008), gde je izveštavao o radu Fudbalskog saveza Srbije, vratio se u svoju drugu kuću list Sport na poziciju urednika Prve lige Srbije. Od aprila 2010. u dnevnom listu ALO! bio je verni hroničar zbivanja u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Redakciju MOZZART Sporta pojačao je u junu 2015. godine.

Strahinja Klisarić Web Writer

strahinja.klisaric@
mozzartbet.com
Biografija

Strahinja Klisarić

Web Writer

strahinja.klisaric@
mozzartbet.com
Poznato je da se u Srbiji svi razumeju u fudbal i politiku, a on je odabrao da bude sportski novinar i apsolvent je na Fakultetu političkih nauka. Dete je MOZZART Sporta. Posle studentskih praksi u časopisu „Studentski žurnal“ i u aranđelovačkoj lokalnoj televiziji „Šumadija“ došao je u MOZZART Sport novembra 2014. godine od kada obavlja redakcijske zadatke i izveštava sa različitih sportskih događaja.

Slavko Đorđević Novinar

slavko.djordjevic@
mozzartbet.com
Biografija

Slavko Đorđević

Novinar

slavko.djordjevic@
mozzartbet.com

Novinarsku karijeru počeo je 2001. godine u Sportskom žurnalu, gde je prvo pisao u rubrici za borilačke sportove, da bi posle nekoliko godina prešao na mesto pomoćnika urednika međunarodnog sporta. Tokom 2007. i 2008. radio je u dnevnim novinama Sutra i Gazeta, da bi od novembra 2008. prešao u dnevne novine Press, gde je pratio tenis i izveštavao s mnogih takmičenja.

Januara 2011. dolazi na mesto urednika portala Mozzartsport.com, da bi od januara 2012. bio raspoređen na mesto pomoćnika urednika magazina MOZZART sport.

Miloš Nikolić Novinar

milos.nikolic@
mozzartbet.com
Biografija

Miloš Nikolić

Novinar

milos.nikolic@
mozzartbet.com

Medijsku karijeru započeo sa 20 godina na nekadašnjem Radiju 101 u jesen 1989, gde je obavljao posao organizatora programa. Po osnivanju Radio Pingvina prešao je na ovu radio-stanicu, na kojoj je poziciju organizatora programa u jednom trenutku zamenio za posao muzičkog saradnika.

Medij je promenio sticajem okolnosti započevši karijeru sportskog novinara u Dnevnom telegrafu, a zatim su se ređale brojne redakcije i njihove sportske rubrike: Danas, Nacional, Kurir i Press, u kojem je od februara 2007. do juna 2008. uređivao vodič za klađenje. Sredinom leta 2008. „potpisao“ za MOZZART – filijala magazin MOZZART Sport – u kojem je nastavio da daje savete kladiocima i započeo rad na fudbalskim statistikama.

Đurđe Mečanin Dopisnik iz Čačka

durdje.mecanin@
mozzartbet.com
Biografija

Đurđe Mečanin

Dopisnik iz Čačka

durdje.mecanin@
mozzartbet.com

Novinarsku karijeru počeo je na televiziji Galaksija 1991. godine. Zatim je prešao u sportsku redakciju Radio Čačka. Od 1994. godine postao je deo tima Joker radija. Voditeljsko iskustvo sticao je na radio-stanicama 96 i M, da bi se ponovo vratio na Radio Čačak gde je radio u sportskoj, informativnoj i zabavnoj redakciji.

Paralelno je od 1995. godine bio dopisnik Sportskog žurnala iz Čačka, gde je pratio dešavanja u košarkaškom i fudbalskom klubu Borac. Godinama je radio na Ozon radiju i pisao za Čačanske novine.

Od 2009. sarađuje sa MOZZART Sportom, a od 1. decembra 2011. godine je naš stalni član. Piše za magazin i portal

Vedrana Nikolić Novinar

vedrana.nikolic@
mozzartbet.com
Biografija

Vedrana Nikolić

Novinar

vedrana.nikolic@
mozzartbet.com

Rad u medijima počela je sa 17 godina (1992) na Pingvin radiju. Prvo je prošla višemesečnu školu novinarstva Darka Kocjana, da bi potom postala saradnik emisije „Daćeš, daćeš“, zatim organizator programa i, najzad, dežurni novinar, spiker i voditelj emisije „Poslovne vesti“. Sa radio-stanice koja je u to vreme bila jedna od najslušanijih u Beogradu otišla je juna 1995.

Priliku da radi kao sportski novinar dobila je oktobra 1996. u Dnevnom telegrafu, u kojem je ostala do 1999. Leta 2003. počinje da radi u Kuriru, potom je bila u Press-u, Danasu, a od 2008. radi u MOZZART Sportu, gde je zajedno s Milošem Nikolićem zadužena za popularnu rubriku Proigravanje.

Piše kratke priče i aforizme, koji su objavljeni u 15 različitih zbirki, kao i haiku poeziju, koju su objavljivali specijalizovani sajtovi.

Aleksandar Joksić Web Writer

aleksandar.joksic@
mozzartbet.com
Biografija

Aleksandar Joksić

Web Writer

aleksandar.joksic@
mozzartbet.com

Posle "eksperimenata" u gimnazijskom časopisu, "Takovskim novinama" u Gornjem Milanovcu, te lokalnoj televizijskoj stanici i listu "Politikolog" na Fakultetu političkih nauka, ozbiljniju novinarsku karijeru počeo da gradi u Dnevnom sportskom listu "Sport", krajem 2003. godine. Kalio se izveštavajući sa utakmica mlađih kategorija i takozvanih malih beogradskih terena, kao i mečeva Druge lige. Od oktobra 2005. angažovan kao honorarni saradnik u "Sportskom žurnalu", gde je najpre pisao o aktivnostima Čukaričkog, da bi septembra 2007. prekomandovan na Fudbalski klub Partizan. Pet i po godina pratio crno-bele na pripremama u Srbiji i inostranstvu, izveštavao s mečeva Lige šampiona, Lige Evrope, večitih derbija... Povremeno pratio aktivnosti Fudbalskog saveza Srbije.

U redakciji MOZZART Sporta je od 1. aprila 2013. godine.

O nama

Portal mozzartsport.com onlajn je od aprila 2011. i radi u okviru kompanije MOZZART.

Mozzartsport.com servisira redakcija uz pomoć svih resursa kompanije MOZZART. Portal je na usluzi kladiocima svih profila, kao i sportskim entuzijastima i poklonicima, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Sajt vam nudi rezultate uživo (livescore), meč servise (match cast), kvote, uporedne (head to head) statistike, tabele, mnoštvo podataka neophodnih kladiocima, vesti iz svih sportova i liga na listi kladionice MOZZART, kratke informacije, analize, intervjue, komentare, kolumne, humorističke tekstove, interakciju sa kladionicom MOZZART preko društvenih mreža…

Naš kredo je – ‘tačnost, pravovremenost i integritet’. Za kratko vreme portal mozzartsport.com postao je izvor informacija mnogim korisnicima interneta i medijskim kućama, citiran je u velikom broju pisanih i elektronskih medija.

Ako ste zaljubljenik u klađenje i sport – na pravom ste mestu.

O Mozzartu

Kompanija MOZZART na tržištu igara na sreću posluje od 2001. godine. Zahvaljujući dobro osmišljenoj i savremeno koncipiranoj poslovnoj politici, uspeli smo da u relativno kratkom vremenskom periodu postanemo jedna od vodećih kompanija u regionu Istočne Evrope u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću. U ovom trenutku, s više od 460 poslovnica i 2.500 zaposlenih, uspešno poslujemo na teritoriji Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije.

U okviru osnovne delatnosti, naša kompanija ima sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na najrazličitije sportske i druge događaje, sa oko 10.000 kvota na više od 500 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 250 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 400 specijalnih igara na ostale sportove. U ponudi se redovno nalaze fudbal, košarka, tenis, hokej, odbojka, rukomet, ragbi, bejzbol... Istovremeno, kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mesta i kvalitetno upravljanje rizikom u uslovima slabo razvijene telekomunikacione infrastrukture na teritoriji na kojoj se posluje.

Unapređujući komunikaciju s klijentima, osnovali smo klub lojalnosti pod nazivom MOZZART Club, koji u ovom trenutku broji više od 140.000 članova u četiri države i jedan je od najvećih klubova lojalnosti u regionu. Korporativni slogan "MOZZART - deo tvog života" postao je istinsko geslo za veliki broj klijenata naše kompanije koji su prepoznali kvalitet usluga koje im nudimo i svakodnevno nam ukazuju poverenje.

U cilju dodatnog podizanja ukupnog kvaliteta usluga, u više od 110 poslovnica kompanije u sve četiri države, rade i barovi koji posetiocima nude širok spektar osvežavajućih napitaka po pristupačnim cenama i u prijatnom ambijentu. Naime, cilj kompanije nije samo povećanje broja uplatnih mesta, već obezbeđivanje ukupnog kvaliteta usluga, odnosno, kompletnog doživljaja pogađanja sportskih rezultata - iščekivanja konačnih rezultata utakmica u udobnom okruženju, adrenalin takmičenja, razrešenje dileme ko je bolji. Ukratko - kvalitetna zabava.

Šire sagledavanje ukupnih poslovnih potencijala potvrđuje se stalnim usavršavanjem Gaming sistema i uspešnom proizvodnjom slot aparata za igre na sreću. Naša kompanija u svojoj ponudi ima dva modela slot aparata koja zadovoljavaju estetičke kriterijume i potrebe klijenata u oblasti igara na sreću.

Razvijanjem poslovanja na tržištima Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije, razvili smo i osećaj za specifične potrebe svakog tržišta i potrošača ponaosob i uspešno se prilagodili tim zahtevima. Na osnovu tih iskustava i sagledavajući naš dosadašnji rad kroz prizmu savremenih tendencija poslovanja, iskristalisali smo strateške ciljeve kompanije, a uslovi s kojima smo se susretali u praksi umnogome su razvili prilagodljivost različitim tipovima tržišta. Istovremeno, poslovanje u infrastrukturno manje i više razvijenim državama dovelo je do toga da naše znanje (know how) vrlo lako i uspešno adaptiramo u različitim poslovnim okruženjima.

IMPRESSUM

MENADŽER ZA MEDIJE

Bojan Đurić

UREDNIK REDAKCIJE

Dušan Latković

Fotografije

Branko Starčević
Agencija MN Press Photo
Agencija Action Images/
Agencija STARSPORT

Powered by

SimpleDot

Marketing

marketing@mozzartbet.com

ili
Zaboravljena lozinka