"Tomić sa saradnicima iz stručnog štaba"
"Tomić sa saradnicima iz stručnog štaba"

Ko je u prvom, a ko u drugom timu Partizana? Tomić kaže: Ne mora to ništa da znači

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.06.16. | 21:39

"Gol za suprugu i sina Lazara", poručuje iz Poljske novajlija crno-belih Saša Marjanović

Tomić sa saradnicima iz stručnog štabaDebi Nikole Đurđića, prvi gol Miroslava Radovića posle 11 godina, pogodak Valerija Božinova i na kraju lepotica Saše Marjanovića obeležili su drugu Partizanovu proveru u Poljskoj.

Trener crno-belih Ivan Tomić zadovoljan je izdanjem protiv tamošnjeg trećeligaša Pogona iz Leborke - 3:0.
Bila je ovo dosta lakša utakmica u odnosu na onu sa APOEL-om. Želeli smo da proverimo automatizme na kojima smo radili tokom treninga. Stvorili smo mnogo šansi, rezultat je mogao da bude ubedljiviji, ali smo dali tri gola“, ocenio je Tomić.

Izabrane vesti

Mladi stručnjak uverava da to što je podelio ekipe i dao im šansu po poluvreme nije pokazatelj da se bliži formiranju startnih 11. Podsetimo, danas su u prvih 45 minuta igrali ovi igrači:

A u drugom delu ovi:

Tomić kaže:
„To ne mora ništa da znači. Recimo, igrom u drugo poluvremenu sam zadovoljniji nego onom iz prvog. Nikom nije zagarantovano mesto. Može svašta da se desi. Dosta je novih igrača. Potrebno je da vidimo kako se snalaze, kako ko s kim reaguje, da li se slažu u tandemu ili po linijama tima. Oni što su počeli prvi deo su možda u blagoj prednosti u ovom trenutku, ali to ne mora ništa da znači. Momci koji su ušli u drugom poluvrmenu to uradili s namerom da se nametnu“, dodao je trener Partizana.

Saša MarjanovićNjegova pozitivna ocena posebno važi u slučaju Saše Marjanovića. Novajlija iz niškog Radničkog odigrao je dobru partiju, začinivši je retko lepim golom sa 25 metara, pošto mu je lopta „sela“ na volej.
Hteo bih gol da posvetim svojoj supruzi i nedavno rođenom sinu Lazaru“, kaže ponosni Marjanović. „Raduje me ovakav početak. Truduim se da pokažem da sam pojačanje za Partizan, a imam dovoljno iskustva i godina da mi nije potrebno mnogo vremena da pokažem sve što znam“.

Stručni štab Partizana odlučio je da u sredu crno-beli imaju slobodan dan u Poljskoj.

(FOTO: FK Partizan)

 

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaSaša MarjanovićFK PartizanIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara