"SLAVIŠA JOKANOVIĆ"
"SLAVIŠA JOKANOVIĆ"

Jokan ostao bez pobede i teksta: Kakve makazice u 92! Mekormak pokazao zašto vredi 14.300.000 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.08.16. | 22:55

Sve u svemu, srpski stručnjak može da bude zadovoljan dosadašnjim plasmanom u Čempionšipu

SLAVIŠA JOKANOVIĆ

Kakva šteta! Mogao je Slaviša Jokanović do treće uzastopne pobede u novoj sezoni Čempionšipa, ali sreća ga nije pogledala protiv Lidsa - 1:1. Fulam sada zauzima četvrto mesto sa sedam poena. Isto toliko imaju Hadersfild, Norič i Brajton. Bod manje ima Kvins Park Rendžers koji se u sredu sastaje sa Barnslijem.  

Izabrane vesti

Nije Lids bio lak zalogaj za Fulam. Pre ove utakmice, na prethodnih pet duela viđena su dva remija, dve pobede Fulama i jedan trijumf Lidsa. Možda se očekivalo da će Jokanovi puleni u naletu forme lako preskočiti i ovu prepreku, ali nije se dala ekipa iz Jorkšira. Prvi gol je pao tek u 77. minutu. Preporođeni Kevin Mekdonald i Tim Karni sjajno su odigrali na desnom krilu, a akcija je krunisana prelepim pogotkom Karnija.

Sve je bilo spremno za novo slavlje, no đavo nije dao mira. Kris Vud je u drugom minutu nadoknade vremena doneo izjednačenje svojoj ekipi. I to kako! Efektan pogodak Novozelanđanina. 

Fortuna nije pogledala ni  Roberta Di Matea. Aston Vila je remizirala istim rezultatom sa Hadersfildom - 1:1. I Lavovi su ispustili pobedu u poslednjim minutima.

Italijanski stručnjak umalo da upiše drugu uzastopnu pobedu i nastavi sa sjajnim rezultatima na klupi Vile. Kupovao je široko, kritičari su odmah skočili nakon poraza u prvom kolu od Šefild Venzdeja, a on im je zapušio usta. Trebalo je pridošlicama da se uhodaju. Nakon ubedljive pobede nad Roteramom, zamalo je pao i Hadersfild, a strelac je bio Ros Mekormak! Najskuplje Vilino pojačanje u ovom prelaznom roku. I isplatilo se, ako se po jutru dan poznaje, tek će.  

Džek Griliš briljira. Ovoga puta se našao u ulozi asistenta i uposlio Mekormaka. Lavovi su za dlaku osvojili ceo plen. Hefele je u 86. doneo bod gostima. Kako bilo, potrošenih 38.500.000 evra polako daju rezultate Aston Vili. Polako, ali sigurno. Ponovo su starteri bili svi dovedeni igrači: Ros Mekormak, Aron Čibola, Tomi Elfik, Pjerluiđi Golini i Džejms Čester.

Vila sada zauzima 11. mesto sa četiri poena. Upisali su po jednu pobedu, poraz i remi.

ČEMPIONŠIP, 3. KOLO

Utorak

Aston Vila - Hadersfild 1:1 (1:0)
/Mekormak 25 - Hefele 86/

Brentford - Notingem Forest 1:0 (1:0)
/Hugen 29/

Brajton - Roteram 3:0 (2:0)
/Nokert 23, Mari 26, Hemed 58/

Barton - Šefild Venzdej 3:1 (2:1)
/Mekfadzon 7, Irvin, 45+2, Dajer 77. - Huper 12/

Lids - Fulam 1:1 (0:0)
/Karni 77 - Vud 90+2/

Norič - Bristol Siti 1:0 (1:0)
/Houson 38/

Preston - Derbi 0:1 (0:0)
/Forsit 87/

Vigan - Birmingem 1:1 (1:0)
/Dejvis 44 - Dejvis 90/

Vulvs - Ipsvič 0:0

Sreda

20.45 Barnsli - Kvins Park Rendžers
20.45 Kardif - Blekburn
20.45 Njukasl - Reding

(FOTO: Action Images)


tagovi

Slaviša JokanovićRos MekormakHadersfild TaunFulamEvropaEngleskaČempionšipAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara