""
""

A sad u meč sezone! Mario Gomez, njegov 15. i Bešiktaš je opet lider (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.02.16. | 21:19

Nemac nastavio da rešeta, a Orlovi preuzeli prvo mesto na tabeli od Fenerbahčea uoči okršaja sezone

Biće ovo paklena trka Bešiktaša i Fenerbahčea za šampionsku titulu… Kao što se i očekivalo i kao što se najavljivalo. Šampion će biti pod žestokim pritiskom da odbrani krunu od odličnog gradskog rivala koji je konačno napravio tim za titulu.

Izabrane vesti

Bešiktaš se večeras vratio na prvo mesto prvenstvene lestvice. Minimalnom pobedom nad Genčlerbirligijem je iskoristio kiks Fenera protiv Burse. I opet je Mario Gomez bio junak navijača istanbulskih Orlova. Nemac se preporodio na Bosforu i nemilice rešeta mreže kao nekada. Večeras je postigao 15. prvenstveni gol u sezoni i drži prvo mesto na listi strelaca u turskom šampionatu. Stidljive najave da bi Jokaim Lev mogao da ga reaktivira u reprezentaciji Nemačke deluju sve realnije i realnije.

Gomez je u svom stilu presudio gostima iz Ankare. Primio je loptu na penalu, uradio lažnjak i rutinski zatresao mrežu. Pre toga je Bešiktaš imao sjajnu priliku kada je Šahan pogodio prečku udarcem glavom. Doduše, imali su i gosti podjednako dobru priliku. Njihov levi bek Čifči je bombom sa 20 metara u 76. minutu uzdrmao prečku…

Sada sledi meč sezone. Narednog ponedeljka Fenerbahče dočkuje Bešiktaš u derbiju koji bi mogao da odlučio pitanje šampiona.

(FOTO: Action images)


tagovi

TurskaSuper ligMario GomezgenčlerbirligiFenerbahčeEvropaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara