""
""

Abramovič otišao po Vicela!

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.15. | 17:35

Milan je izgleda potrošio svoje vreme u pokušaju da dovede Belgijanca, sada je Čelsi favorit

Iz Belgije stiže vest koja je brzinom munje obišla Evropu: Čelsi je krnuo po Aksela Vicela!

Izabrane vesti

Belgijska državna televizija kao vest dana donosi infromaciju da je Roman Abramovič otputovao u Sankt Peterburg. On će se sastati sa poznanikom Aleksndrom Djukovim, predsednik Zenita i pokušaće da u što skorijem roku završi prelazak Vicela iz Zenita u Čelsi. Olakšavajuća okolnost je i što je Vicelov dugogodišnji menadžer Lusijan D'Onofrio u dobrim odnosima sa Žozeom Murinjom koji je Vicela želeo u Realu još dok je Belgijanac igrao za Benfiku.

Prethodnih dana su trajali pregovori Milana i Zenita jer su Rosoneri baš bili zagrizli za Vicela. Zenit je na početku tražio 40.000.000 evra, Italijani su nudili duplo manje. Kako je vreme odmicalo, a pregovori dobijali nova poglavlja, tako su i dve strane bile bliže dogovoru. Ruski klub je spustio cenu na 30.000.000 evra i to je bila granica ispod koje nije želeo da ide. Međutim, za Milan je i to bilo previše. Rosoneri su bili spremni da ponude najviše 28.000.000 evra sa bonusima, što je nedovoljno za Ruse.

Sada je Čelsi poveo trku, a njemu novac neće biti problem. Interesantno je da je sinoć Galijani dao izjavu u kojoj je sve iznenadio rčeima da je Milan odustao od Vicela, verovatno znajući da je Čelsi ušao u igru. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARusijaRoman AbramovičPremijer ligaprelazni rok 2015MilanItalijaEvropaEngleskaČelsiAksel Vicel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara