"Andrea Barzalji u sredini"
"Andrea Barzalji u sredini"

Afera Barzalji drma Italiju - noćni provod, mirna večera ili zavera protiv Napolitanaca?

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.03.17. | 16:51

Štoper Juventusa napustio tim Azura iz, kako se navodi u zvaničnom obrazloženju, “privatnih razloga“

Andrea Barzalji u srediniNije se dogodilo ako se ne pojavi na društvenim mrežama. Ali neke stvari jednostavno ne treba predstavljati širem auditorijumu. Pa je jedan italijanski di-džej napravio pravu zbruku na Apeninima kada je na Instagramu okačio fotografiju “provoda“ sa Juventusovim štoperom Andreom Barzaljijem.

I odmah ujutru vest da je Barzalji napustio nacionalni tim iz “privatnih razloga“, te da neće putovati u Amsterdam gde će Azuri u utorak igrati prijateljsku sa Holandijom. DJ Gripo je stao u odbranu fudbalera.
Želim da razjasnim da je Andrea večerao sa suprugom i decom. Govorimo ovde o restoranu sa specifičnim ambijentom i tihom muzikom u pozadini. Fotografija je uslikana u 10 sati uveče dok je porodica Barzalji večerala, samo sam je ja okačio kasnije na društvene mreže dosta kasnije, kad sam se vratio sa posla. Pretpostaviću da su Barzaljijevi tada već čvrsto spavali“, naveo je Gripo.

Izabrane vesti

Deo javnosti ipak nije prihvatio obrazloženje jer u eri pametnih telefona i besplatnog interneta na javnim mestima niko ne mora da čeka da dođe kući da bi nešto okačio na društvene mreže. Posebno su se pobunili navijači Napolija koji sada verglaju o nekakvoj zaveri koja će Barzaljiju dozvoliti više dana odmora pred derbi sa Juventusom na San Paolu narednog vikenda.

Reprezentativnih obaveza ranije su se rešili i Juventusovi stranci Gonzalo Iguain, Mario Mandžukić i Dani Alves. Dovoljno da se razvije teorija zavere u glavama Napolitanaca.

(FOTO: Instagram/gippodj)


tagovi

Serija Areprezentativni fudbalNapoliJuventusItalijaEvropaAndrea Barzalji

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara