Ajntraht zvao Buvača

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.05.18. | 10:21

Klopov prvi saradnik neće morati da brine za novi posao...

Dok misterija oko toga šta se zapravo dogodilo između Jirgena Klopa i Željka Buvača traje, mediji nastavljaju da licitiraju s klubovima gde bi srpski stručnjak mogao da nastavi karijeru. Podsetimo, Buvač je pre nekoliko dana napustio stručni štab Liverpula i time praktično prekinuo višegodišnju saradnju sa nemačkim stručnjakom. Govorilo se prvo da "večiti broj dva" želi samostalan posao, da se za njega zanima Arsenal, ali bilo je i informacija kako je Klop zapravo samo dao slobodno do kraja sezone svom prvom i najvernijem saradniku, i to zbog porodičnih problema. 

Današnja vest vezana za Buvača kaže sledeće: Srpski stručnjak bio je proteklih dana na intervjuu za posao u Frankfurtu i tamo pregovarao oko preuzimanja funkcije šefa stručnog štaba Ajntrahta, nakon što Niko Kovač na kraju sezone ode u Bajern Minhen.  

Izabrane vesti

Ovakav razvoj situacije nikoga ne bi trebalo da čudi. Željko Buvač je izuzetno cenjen u Nemačkoj gde je zajedno sa Klopom radio u Majncu i Dortmundu, a vrlo često su ga novinari i dobri poznavaoci tamošnjih fudbalskih prilika čak apotrofirali kao glavnog "krivca" za ono što je Borusija postigla pod Klopovom vladavinom.

U svakomj slučaju, dok seBuvač ne oglasi moraćemo da sačekamo na epilog pve čudne priče...

Foto: Action Images


tagovi

Željko Buvač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara