""
""

Ako je neki deo Milanovog tima moćan - onda je to napad: Baka i Luiz Adrijano srušili hrabri Empoli, Baloteli još mora da čeka na debi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.08.15. | 22:56

Izabranici Siniše Mihajlovića zabeležili prvo slavlje u novoj sezoni, iako ni večeras nisu previše blistali - 2:1

Ako se za neki deo Milanovog tima može reći da je moćan, onda je to napad! Izabranici Siniše Mihajlovića savladali su Empoli, ali najviše zahvaljujući individualnim kvalitetima napadačkog dvojca Baka - Luiz Adrijano, za koji defanzivci gostujućeg tima večeras nisu imali rešenje - 2:1 (1:1).

Izabrane vesti

Baka je nestrpljivu publiku na San Siru digao na noge u 16. minutu, kada je protutnjao kao kroz odbranu Empolija i iza sebe ostavio Marka Zambelija i istrčalog Lukasa Skorupskog.

Samo četiri muta kasnije raspoložena publika u Milanu ponovo je imala razloga za veliku brigu. Iskusni Masimo Makarone je majstorski proigrao Rikarda Saponaru, a odbačeni vezista Rosonera postavio konačan rezultat prvog poluvremena.

Neizvesnost u "gradu mode" trajala je sve do 69. minuta. Bonaventura je perfektno izveo korner, a onda je usledio nebeski skok Luiza Adrijana, koji je pokazao da i te kako i glavom ume da zakuca loptu u mrežu rivala.

Taj pogododak, ali kasnije i povreda Bertolačija, umesto koga je ušao Poli, odložili su debi Marija Balotelija za neku drugu priliku, iako se povratnik u dres Rosonera zagrevao čitavo drugo poluvreme.

Siniša Mihajlović može da bude zadovoljan na koji je način igrao njegov napad, ali bi odbrana u toku ove sezone mogla da mu zada ogromne muke. Između Zapate i Romanjolija duvala je ogromna promaja, mada su im dosta odmagali i bekovi De Šiljo i Antoneli, koji su često ostavljali ogroman prostor iza sebe i omogućavali rivalu da često ugrožava gol Dijega Lopeza.

Rosoneri će reprezentativnu pauzu iskoristiti da dodatno poveđu redove, pogotovo što ih već 13. septembra očekuje veliki milanski derbi sa Interom.

SERIJA A – 2. KOLO:

Subota:

Bolonja – Sasuolo 0:1 (0:0)
/Floro Flores 86/

Milan – Empoli 2:1 (1:1)
/Baka 16, Luiz Adrijano 69 - Saponara 20/

Nedelja:
18.00 Roma – Juventus
20.45 Atalanta – Frosinone
20.45 Karpi – Inter
20.45 Kjevo – Lacio
20.45 Đenova – Verona
20.45 Napoli – Sampdorija
20.45 Torino – Fiorentina
20.45 Udineze – Palermo

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanLuiz AdrianoKarlos BakaItalijaEvropaEmpoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara