""
""

Ako ne prođem poligraf odlazim iz fudbala!

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.12.16. | 09:49

Trener Vojvodine ogorčen onim što je glavni sudija utakmice u Ivanjici Bojan Nikolić naveo u zapisniku posle meča u kojem ga je isključio, pa traži reakciju istražnih organa

Nenad Lalatović je besan kao ris napustio Ivanjicu. Poraz od Javora (1:2) i isključenje nisu mu teško pali koliko sve ono što je o njemu u zapisniku naveo glavni arbitar Bojan Nikolić iz Kragujevca.
“Ono što je Nikolić naveo u zapisniku posle utakmice doživljavam kao brutalan atak na moju ličnost. To je skandal u njegovoj režiji, nečuvena sramota koju mi je priredio. Sudija tvrdi da sam mu prilikom izlaska sa terena uputio pogrdne reči. Kunem se svim na svetu da ništa od toga nije istina, Nikolić je sve izmislio”, ističe Lalatović u razgovoru za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Trener Vojvodine tvrdi da je oklevetan od strane sudije Nikolića.
“Očigledno je da na taj način želi da opravda svoj postupak, a da pritom mene javno diskredituje. To mu neću dozvoliti. Spreman sam da se borim kako bih zaštitio sebe od samovolje čoveka koji izmišlja pravdajući sebe i lažnim optužbama kalja mene”, dodaje Lalatović.

Mladi stručnjak predlaže da sve navode ispitaju nadležni organi.  
“Ne dam na sebe i tražim da sudija Nikolić i ja budemo ispitani na poligrafu. Ako se tom prilikom ispostavi da je njegova verzija istinita, zahtevaću da doživotno budem odstranjen iz srpskog fudbala”, kaže Lalatović.

Šef struke Novosađana otkriva i pozadinu sukoba sa arbitrom Nikolićem koji datira još iz utakmice osmog kola između Rada i Vojvodine (0:0) na Banjici.
“Tada sam, odgovarajući na novinarsko pitanje postavljeno na pres konferenciji, izrazio nezadovoljstvo suđenjem Nikolića. Zbog toga sam kažnjen zabranom vođenja ekipe na jednom susretu i novčano sa 300.000 dinara. Iz Kragujevca, gde sam nekada igrao, prijatelji su mi preneli kako Nikolić preti da će me zbog kritika na Banjici prvom prilikom isključiti. Zato sam posebno vodio računa kako se ponašam u Ivanjici, ali je sudija ipak dočekao da ispuni svoju pretnju. Boli me nepravda koja mi je naneta i zato sam spreman da se do kraja borim protiv onih koji me blate”, podvlači Lalatović.

Trener Vojvodine očekuje reakciju i iz vrha Fudbalskog saveza Srbije.
“Javno molim predsednika Slavišu Kokezu, kojeg znam kao poštenog čoveka i borca za istinu, da se uključi i pomogne oko angažovanja nadležnih istražnih organa, ako treba i policije. Ponavljam, tražim da Nikolić i ja budemo ispitani na detektoru laži, da se sve raščisti i nepobitno ustanovi šta je istina”, zaključio je Nenad Lalatović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaNenad LalatovićJavorEvropaBojan Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara