"Aksel Vicel"
"Aksel Vicel"

Aksel Vicel: Cilj je ispunjen, sad da se opustimo i napadnemo Argentinu

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.07.14. | 18:43

Crveni đavoli pucaju od samopouzdanja posle uverljive partije protiv SAD

Aksel VicelPlasman u četvrtfinale ostvaren je u produžecima, rezultat od 2:1 na prvi pogled govori da je on ostvaren tesnom pobedom, ali je činjenica da je Belgija u sudaru sa SAD demonstrirala klasu i da je samo raspoloženi Tim Hauard spasio Amerikance težeg poraza. Aksel Vicel, jedan od nosioca igre Marka Vilmotsa, sada najavljuje još bolje Crvene đavole.
"Frustrirajuća utakmica za nas. Imali smo toliko šansi, čak 38 puta smo šutirali u gol. Šutirali smo i šutirali, ali lopta jednostavno nije htela u mrežu. Uvukla se nervoza, počeli smo da brinemo da će nas Amerikance iznenaditi na kontranapade. Ali, nastavili smo dalje, napadali i srećom pobedili", sumira utiske vezista Zenita.

I zaista, utisak je da bi neki jači protivnik kaznio Belgijance za sve silne promašaje. Kao što je Argentina, naredni rival izabranika Marka Vilmotsa. Vilmots, ipak, uverava da se Đavoli nisu uplašila.
"Argentina je sjajna ekipa sa vrhunskim igračima – Mesijem, Di Marijom i Iguainom. Ali, i mi imamo kvalitet, a sada kada smo ostvarili cilj možemo da uživamo u narednoj utakmici. Ne plašimo se Argentine, učinićemos ve da pobedimo. Imamo šanse. Uostalom, sve što uradimo preko ovoga što već jesmo je samo bonus za nas. Ne mogu da kažem da ćemo napraviti čudo i osvojiti Svetsko prvenstvo, ali kad ideš korak po korak – nekada se snovi obistinjuju", optimista je Vicel.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalBrazil2014Aksel Vicel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara