""
""

Alarm u Limožu! Vujošević zvanično debitovao porazom u prvenstvu

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.02.16. | 19:52

Ovo je jednom od najtrofejnijih francuskih klubova bio 11. poraz u prvenstvu Francuske i sada postoji opasnost da mu osmoplasirani Ortez pobegne na tri pobede

Limož je sve dalje od plasmana u plej-of. Ekipa Duška Vujoševića izgubila je, i to u prvom meču od dobijanja francuske trenerske licence, kao domaćin od Šalon Saonea sa 94:88 u utakmici 21. kola tamošnjeg šampionata.

Izabrane vesti

Ovo je jednom od najtrofejnijih francuskih klubova bio 11. poraz u prvenstvu Francuske i sada postoji opasnost da mu osmoplasirani Ortez pobegne na tri pobede.

Večeras je gostujuća ekipa vodila praktično tokom cele utakmice. Limož je, kao i u porazu od Gran Kanarije pre nekoliko dana u Evrokupu, bio u totalnom kontra-ritmu.

Kada je tri i po minuta pre kraja meča Džeremi Hejzel pogodio za plus 10 Šalona, bilo je jasno da će gosti doći do trijumfa, a Limož je samo donekle uspeo da ublaži poraz.

Džeremi Hejzel je sa 23 poena bio najefikasniji u redovima Šalona, a Džon Roberson je na to dodao još 15 poena i 10 asistencija.

Vil Danijels je postigao 16 poena za Limož, Bo Mekejleb je ubacio 12 poena, dok je Leo Vesterman zabeležio učinak od devet poena.

(FOTO: www.limogescsp.com)


tagovi

Leo VestermanFrancuskaEvroligaDuško VujoševićBo Mekejleb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara