""
""

Albina rampa Bajernu, Micić odigrao prvi meč u sezoni (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.11.15. | 19:12

Bivši kapiten Partizana i reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević postigao je za Albu devet poena i uhvatio pet lopti za 26 minuta u igri

Košarkaši Albe su sila u Nemačkoj. Ekipa Saše Obradovića na svom terenu je preslišala minhenski Bajern sa 90:74 (24:15, 25:23, 17:15, 24:21) u derbi utakmici osmog kola Bundeslige.

Izabrane vesti

Tim iz nemačke prestonice zadržao je stoprocentan učinak u šampionatu, dok je Bavarcima Svetislava Pešića to bio već treći poraz.

Bivši kapiten Partizana i reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević postigao je za Albu devet poena i uhvatio pet lopti za 26 minuta u igri.

Još bolju partiju pružio je nekadašnji centar Crvene zvezde Elmedin Kikanović sa dabl-dabl učinkom od 16 poena i 10 skokova.

Prvu utakmicu ove sezone u dresu Bajerna odigrao je povremeni reprezentativac Srbije, plejmejker Vasilije Micić. On je imao dosta problema sa povredama u prethodnom periodu, a večeras je na parketu proveo šest minuta i postigao dva poena.

Pratite MOZZART i na Vajberu

 

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

Vasilije MicićSvetislav PešićSaša ObradovićNemackaEvropaEvroligaElmedin KikanovićDragan MilosavljevićBajern MinhenAlba Berlin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara