""
""

Aleksić: Prvi cilj smo ispunili, idemo dalje

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.07.17. | 18:30

"Sada imamo vremena za odmorimo dovoljno i da što spremnije dočekamo nastavak takmičenja", rekao srpski vaterpolista posle trijumfa nad Grčkom na SP

Vaterpolista Srbije Milan Aleksić rekao je da je njegova ekipa ispunila prvi cilj na Svetskom prvenstvu osvajanjem prvog mesta u grupi i da sada ima vremena da se odmori i spremno dočeka četvrtfinale.
"Ispunili smo prvi cilj na prvenstvu. Težak je bio početak, ali u druge dve četvrtine plivački nisu mogli da nas prate. Digli smo se i sigurno pobedili. Sada imamo vremena za odmorimo dovoljno i da što spremnije dočekamo nastavak takmičenja", rekao je Aleksić.

Izabrane vesti

Srbija je danas pobedila Grčku sa 11:6 i tako izborila direktan plasman u četvrtfinale na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.
"Trebalo nam je dosta da ih slomimo. Pokazali su da su tvrda ekipa. Najvažnije je da smo bili smireni, čekali svoj momenat i ostalo ste videli. Drago mi je zbog prvog mesta u gripu jer nam je odmor više nego potreban. Za sada sve po planu, ostale su još tri utakmice", rekao je Nemanja Ubović.

Rival Srbije u četvrtfinalu, 25. jula, biće pobednik osmine finala u kojem se sastaju drugoplasirana ekipa iz Grupe A i trećeplasirana ekipa iz Grupe B.

(FOTO: Starsport)


tagovi

vaterpolovaterpolo reprezentacija SrbijeSvetsko prvenstvo u vaterpoluSrbijaMilan AleksićGrčka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara