""
""

Arsenal ponudio 40.000.000 evra, Juve ga ohladio

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.12.17. | 21:17

Raste temperatura pred početak januarskog prelaznog roka

Spekulisalo se da je Arsenal zaineteresovan za Danijelea Ruganija, ali se Venger zapravio namerio na drugog štopera Juventusa i dobio rampu! Televizija Skaj Sport javlja da je menadžer Arsenal ponudio Juventusu 40.000.000 evra za Medija Bentaiju i da je glatko odbijen!

Izabrane vesti

Venger je ove sezone uglavnom sa trojicom štopera u poslednjoj liniji, s tim što je najstandardniji bio onaj kojem to nije primarna pozicija - Naćo Monreal. Mustafi i Koščielni su stubovi odbrane, Mertezaker je na kraju karijere i Venger je želeo da obezbedi još jednog kvalitetnog štopera.

Nije prvi put da juri Benatiju, pokušavao je da ga dovede u maju 2016. godine kada je Marokanac bio na transfer listi Bajerna, ali je Juve tada bio brži i uzeo Benatiju na pozajmicu. Iako nije bio standardan u prvoj sezoni, u ovoj je možda i ponajbolji deo Juventusove poslednje linije. U potpunosti je nadoknadio odlazak Bonućija i postao igrač kojem Alegri beskrajno veruje. Zato je Juventus i odbio ponudu iz Londona, a Vengeru preostaje da na nekom drugom mestu traži pojačanje za štopersku liniju.

(FOTO: Action images)


tagovi

ArsenalEngleskaItalijaJuventusMedi BenatijaPremijer ligaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara