""
""

Arsenal se opet pokvario, Sevilja ga išamarala na Emiratima (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.07.17. | 19:10

Strašan gol Stivena N'Zonzija za trijumf ekipe iz Andaluzije od 2:1

Ako je za jučerašnju partiju protiv Benfike tim Arsena Vengera zaslužio pohvale za današnju mora da dobije najoštrije kritike. Sevilja je održala čas fudbala Tobdžijama na njihovom igralištu, a bez obzira što je trofej ostao na Emiratima (zahvaljujući boljoj gol razlici) andaluzijski tim ide kući kao moralni pobednik posle trijumfa od 2:1.

Izabrane vesti

Sjajno drugo poluvreme ekipe Eduarda Beriza ošamutilo je ljubitelje Arsenala. Kao uragan je delovao tim iz Andaluzije koji je preko lukavog Anhela Koreje početkom drugog poluvremena došao u prednost. Vratio je skupo plaćeni Aleksandre Lakazet domaćina u igru, izjednačio na 1:1 u 69. minutu, ali je pozitivan utisak trajao vrlo kratko.

Sjajni Stiven N'Zonzi demonstrirao je majstorstvo u 69. minutu, fantastičnim udarcem sa distance matirao je iskusnog Petra Čeha i podsetio ga da nije vreme za spavanje kada je na terenu ozbiljan rival. Sevilja je nadigrala Tobdžije, eksperiment u odbrani sa Elnenijem nije uspeo, samo je Koščelni zaslužio pohvale za igru u zadnjoj liniji.

Arsenal je dosta grešio i videćemo na šta će to da liči kada počnu ozbiljne utakmice. Ovako kako je sada nije dobro, Ozil, Velbek, Okslejd-Čemberlen i ostali asovi Tobdžija daleko su od top forme...

ARSENAL - SEVILJA 1:2 (0:0)
/Lakazet 62 - Korea 49, N'Zonzi 69/

Arsenal (3-4-2-1): Čeh - Koščelni, Elneni, Monreal - Beljerin, Remzi, Vilok, Okslejd-Čemberlen - Ozil, Velbek - Lakazet. Igrali su još: Bramal, Džaka, Volkot, Ivobi.

Sevilja (4-3-3): Sorija - Merkado, Pareha, Kariko, Eskudero - Kron-Deli, N'Zonzi, Banega - Korea, Ben Jeder, Nolito. Igrali su još: Riko, Montoja, Ganso, Lengle, Pizaro, Koršija, Fernandez.

Tabela:

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stiven N'ZonziSeviljameđunarodni fudbalEngleskaArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara