ASEK Mimoza i dve serije

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.03.18. | 13:20

Vodeći tim prvenstva Obale Slonovače vezao 12 pobeda u šampionatu, a takođe je protiv današnjeg rivala igrao 2-3 na prethodnih deset dvoboja

Najtrofejniji kolektiv u Obali Slonovače čekao je punih sedam godina da se vrati na tron, i sada nema nameru da siđe. ASEK Mimoza na pravom je putu da odbrani titulu prvaka, pošto je zaređala sa pobedama i trenutno je daleko u najboljoj formi od svih rivala.

Ekipa u kojoj su ponikli Kolo i Jaja Ture, Emanuel Ebue, Žervinjo, Didije Zokora, Solomon Kalu, Bakari Kone, Žan Mišel Seri, Romarik, Artur Boka i mnogi drugi istaknuti fudbaleri vezala je 12 pobeda u šampionatu, a danas u okviru zaostalog meča 16. kola gostuje Basamu, timu iz zlatne sredine. Ipak, ostaje da se vidi da li je na ASEK ispadanje iz Afričke Lige šampiona ostavilo traga, pošto je tim bio neuspešan u nameri da se domogne grupne faze takmičenja. Koban je bio ZESKO junajted iz Zambije, koji je doskoro trenirao srpski trener Zlatko Krmpotić.

Izabrane vesti

Sa druge strane je Basam, koji mnogo oscilira. Kada je ostvario pobedu pred odlazak na zimsku pauzu, a naročito kada je u prvom meču posle nje slavio protiv Seve sporta u gostima, ništa nije slutilo da će se Basam vratiti lošim navikama i vezati dva poraza.

Interesantno, poslednjih deset dvoboja Basama i Mimoze završena su između dva i tri gola, odnosno samo dva od ukupno 15 njihovih okršaja nisu okončana u toj granici. I danas očekujemo 2-3 gola, a imajte u vidu da je ASEK umeo često da kiksira protiv Basama.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 16:30 8577 OS Usc Bassam - ASEC Mimosas ug 2-3 1,95
Ukupna kvota1,95

OBALA SLONOVAČE 1 - 16. KOLO

Četvrtak
16.30: (3,90) USC Basam (3,15) ASEK Mimoza (1,97)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeASEK Mimoza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara