""
""

Atletiko izabrao desnog beka, Napoli će biti ljut!

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.05.16. | 17:47

Madriđani spremili zasedu Napolitancima i otimaju im igrača koji je već bio viđen kao pojačanje Mauricija Sarija

Dok u Napulju čekaju, u Madridu će dočekati! Iz Španije stižu informacije da je hrvatski desni bek Šime Vrsaljko bliži prelasku u Atletiko Madrid nego u Napoli. Napolitanci će najverovatnije izvisiti za pojačanje iz Sasuola koje su već smatrali kaparisanim… 

Izabrane vesti

Vrsaljko je jedno od otkrića sezone u Seriji A i po mnogim parametrima je uz Lihtštajnera bio najbolji desni bek u ligi. Prerastao je Sasuolo i spreman je da veći korak u karijeri, a to će po svoj prilici biti tabor evropskog viceprvaka. Iako se Sasuolo pre nekoliko dana dogovorio da proda Vrsaljka Napoliju koji ga je jurio mesecima.

Ali kako se u trku ukljućio Atletiko, situacija se promenila. Vrsaljko sada hoće u Madrid i nada se da će Kolčonjerosi napraviti dogovor sa Sasuolom. Simeoneova četa je konkurentnija u borbi za trofeje od Napolitanaca i nije ni čudo što je Hrvat napravio zaokret. Atletiko neće mnogo otezati i želi da posao završi pre početka EP gde će Vrsaljko braniti boje Hrvatske.

Atletiko želi Vrsaljka kao konkurenciju Huanfranu koji je prosto nezamenjiv u Simeoneovom timu. Tragičar finala Lige šampiona je u poslednje tri sezone igrač sa najvećom minutažom u Atletiku i Simeone se plaši da bi zamor materijala mogao da skupo košta njegovog desnog beka. Alternativa Hesus Gamez nije iskoristio šansu i argentinski stručnjak hoće da dovođenjem Vrsaljka rastereti Huanfrana.

Ako se obisitine najave španskih medija i Vrsaljko u narednih nekoliko dana potpiše za crveno-bele, on će postati njihovo treće pojačanje za narednu sezonu. Prethodno su kupili mladog napadača Dioga Žotu iz Fereire i Nikolasa Gaitana iz Benfike.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaŠime VrsaljkoSerija AsasuoloPrimeraNapoliItalijaEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara