Austrija poslednji učesnik EP u Italiji (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.11.18. | 20:59

Selekcija koja je kvalifikacije završila iza Srbije stigla do završnog turnira kroz baraž sa Grčkom...

Imamo i poslednjeg učesnika Evropskog šampionata za igrače do 21 godine u Italiji naredne godine - to je Austrija! Ta selekcija bila je u grupi sa Srbijom i takmičenje završila kao drugoplasirana, sa četiri boda manje od Orlića - poraz od našeg tima 1:3 i remi 0:0 - pa preko baraža i dvostruke pobede nad Grčkom stigla do završnog turnira. 

Austrijanci su bili bolji Helena pre četiri dana u gostima pogotkom Štefana Poša, defanzivca Hofenhajma, a večeras im je minimalan trijumf doneo Adrijan Grbić, lepim golom iz slobodnog udarca.  

Izabrane vesti

Tim koji vodi Verner Gregorič ima u svom sastavu nekoliko vrlo talentovanih momaka. Pre svih tu je momak iz RB Salcburga koga smo imali prilike da upoznamo kroz utakmice Crvene zvezde sa austrijskim šampionom - Hanes Volf, zatim pomenuti Poš, Lajnhart i Danso iz Bundeslige... 

Podsetimo, plasman su kroz kvalifikacije ranije obezbedile selekcije Španije, Francuske, Engleske, Srbije, Nemačke, Hrvatske, Danske, Belgije, Rumunije, odnosno domaćina Italije. U drugoj baraž utakmici Poljska je iznenadila Portugal i prošla posle večerašnje pobede u gostima od 3:1.  

Poznato je da će nosilac prve grupe biti Italija. Nosioci grupe B i C biće dva najbolja tima po koeficijentu UEFA, a uskoro očekujemo da iz Niona zvanično saopšte kako će izgledati šeširi.


tagovi

EP U21

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara