""
""

Babović i Dejan Milovanović pojačavaju Voždovac! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.08.13. | 23:04

Nekadašnje uzdanice i kapiteni Crvene zvezde i Partizana uveliko treniraju sa novim superligašem, otkriva Telegraf.rs

Bili bi ozbiljna pojačanja čak i za Crvenu zvezdu, Partizan ili Vojvodinu, a nalaze se na korak od potpisa ugovora sa Voždovcem. Bivši kapiteni i uzdanice Crvene zvezde i Partizan, Dejan Milovanović i Stefan Babović treniraju sa novim superligašem i velike su šanse da će potpisati i ugovore popularnim Zmajevima, otkriva portal Telegraf.rs!

Izabrane vesti

Za Babovića se spekulisalo da će pojačati Crvenu zvezdu, potom i Vojvodinu, ali od tih transfera nije bilo ništa i trenutno trenira u Voždovcu. Sportski direktor Voždovca Zoran Perić priznao je da su dva igrača u opciji za pojačanja novog Superligaša
“Pregovaramo sa Babovićem i Milovanovićem i mogu vam reći da su velike šanse da njih dvojica zaigraju za Voždovac. Milovanović danas prvi put trenira sa ekipom, dok je Babović sa nama već mesec dana. Stefan je dečko koji je obezbedio sebe i njemu nije primarno da li će negde u inostranstvu igrati za ogroman novac ili će igrati u Voždovcu za 10 ili 50 puta manje pare. Njemu je bitno da igra, da se vrati”, rekao je Perić za Telegraf.

Nekadašnji vezista Partizana pred početak treninga nije želeo da komentariše mogućnost prelaska u Voždovac, dok je Dejan Milovanović za koga postoji interesovanje klubova iz Azerbejdžana i Irana otkrio da je opcija povratka u srpski fudbal otvorena.
“Postoji velika mogućnost da ostanem u Voždovcu. Pričao sam sa upravom kluba i trenerom Nenadom Lalatovićem.”

Starteg Voždovca Nenad Lalatović ne krije da bi voleo da njegov klub angažuje bivšeg saigrača Dejana Milovanovića, ali i šuraka Stefana Babovića.
“Moja velika želja je da njih dvojica dođu u Voždovac. Sa Dekijem sam igrao, bio sam mu kapiten u Zvezdi. Reč je o sjajnom igraču i ne bih trošio previše reči o njegovim igračkim kvalitetima, a ista situacija je i sa Babovićem”, rekao je Lalatović za Telegraf i kroz osmeh prokomentarisao ulogu rodbinskih veza u mogućem prelasku Babovića u Voždovac.
“Stefan ovde trenira sa nama zbog mene. On je igrač koga bi svaki trener poželeo. Njemu se u ovom trenutku ne ide u inostranstvo iako ima ponude, što meni i ekipi odgovara jer bi bio veliko pojačanje za Voždovac.” 

(FOTO: Telegraf.rs)


tagovi

Dejan MilovanovićNenad LalatovićSrbijaStefan BabovićSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara