""
""

Babunski o statusu u Zvezdi: Nije idealno, ali odradiću ugovor

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.11.16. | 21:29

Makedonski reprezentativac ne krije da bi voleo više da igra

David Babunski je došao u Crvenu zvezdu sa velikim očekivanjima, ali posle skoro godinu dana na Marakani ne može se reći da je ostavio dublji trag i prikazao igre zbog kojih će ga pamtiti. Ne može se reći ni da je dobio pravu šansu u Crvenoj zvezdi.

Izabrane vesti

Za skoro godinu dana dana u Crvenoj zvezdi, Babunski je sakupio tek 604 minuta na terenu i nije postigao nijedan gol. Stoga nije ni čudo što je makedonska štampa danas lansirala vest da će se Babunski u januaru priključiti bratu Dorijanu u ljubljanskoj Olimpiji.

U razgovoru za Makedonski sport, Babunski nije mogao da potvrdi najavu transfera u Olimpiju, već je istakao da bi voleo da ostane u Zvezdi, ali da trenutno nije zadovoljan situacijom.
“U ovom momentu ne mogu da potvrdim ništa od tih spekulacija. Istina je da moja situacija nije idealna. Želim da igram, a nemam minutažu koju bih želeo da imam. Ali sa druge strane, nemam nikakav problem sa trenerom ili nekim drugim u klubu. Naprotiv, imam potpunu podršku, kažu mi da sam u planovima Zvezde i da će tako biti i dalje.  Znam da ide prelazni rok i da će se mediji baviti spekulacijama u narednom periodu. Ali mogu da obećam da ću se boriti za mesto u timu i da ću odraditi ugovor do kraja sa Zvezdom. Na kraju, sve što je vezano za moju karijeru više zavisi od mog menadžera koji se bavi tim stvarima. Želim da se fokusiram na Zvezdu”, rekao je babunski za Makedonski sport

Inače, mladi Makedonac ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2018. godine. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDavid BabunskiSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara