"Bajković dok je branio dres Zvezde"
"Bajković dok je branio dres Zvezde"

Bajkoviću čisti papiri, traži se novi klub

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.06.15. | 20:57

I to ne bi trebalo da bude problem

Bajković dok je branio dres ZvezdeLirs je posle ispadanja u drugu ligu Belgije imao opciju – ili da Bobanu Bajkoviću da čiste papire i odrešene ruke u potrazi za novim klubom ili da mu pronađe prvoligašku ekipu u kojoj bi ovaj mogao da provede narednu sezonu kao pozajmljen igrač. Nije uspeo, pa će Bajković od danas kao slobodan igrač krenuti u poteru za novim angažmanom.

I to ne bi trebalo da bude problem, pošto je uprkos tragičnim rezultatima Lirsa po mnogima prošle sezone bio među tri najbolja golmana u šampionatu Belgije. Nažalost po njegov dosadašnji klub prečesto je bivši golman Crvene zvezde ostavljan na vetrometini, pa ni njegove odbrane - dobro, bilo je i kikseva, ali to su bili samo izuzeci koje potvrđuju pravilo - nisu pomogle ekipi da sačuva prvoligaški status.

Izabrane vesti

Podsetimo, francuski mediji su pisali o interesovanju Tuluza čije boje već brane Uroš Spajić, Aleksandar Pešić, Pavle Ninkov i Dušan Veškovac. S obzirom na to da obeštećenje neće predstavljati prepreku Bajković ne bi trebalo previše da strepi za budućnost.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Župiler Pro ligaLirsEvropaBoban BajkovićBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara