""
""

Barsa našla još jednog golmana (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.04.14. | 09:40

Vili Kabaljero želja Katalonaca

Barselona privodi kraju razočaravajuću sezonu i već gleda ka sledećoj. Kataloncima je omogućeno da angažuju nove igrače i zato spremaju teren za dolazak još jednog golmana. Prvi je Mark-Andre ter Štegen iz Borusije iz Menhengladbaha, a drugi Vili Kabaljero iz Malage.

Bar tako piše katalonski Sport, pozivajući se na informacije sa stadiona Kamp Nou, koji će ovog leta, pošto mu ističe ugovor, napustiti do sada neprikosovena „jedinica“ Viktor Valdes, a činjenica da njegova dugogodišnja rezerva Hoze Manuel Pinto nema dovoljno utakmica u nogama i sigurnosti kad stane među stative navela je čelnike aktuelnog španskog prvaka da potraže dodatno rešenje.

Izabrane vesti

Ovoga puta nisu morali da idu preko granice, jer je u Malagi ove, a i prethodnih sezona, Vili Kabaljero jedan od najboljih pojedinaca i bez obzira na ne baš dobre rezultate Andalužana visoko se kotira u tamošnjim sportskim krugovima. Navodno je Kabaljero izrazita želja sportskog direktora i nekadašnjeg golmana Barse Andonija Zubizarete, a čak su i na Rosaledi potvrdili da kontakt između dva kluba traje mesecima.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vili KabaljeroŠpanijaPrimeraMalagaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara