"Nejmar "
"Nejmar "

Barsa se obezbedila: Već plaća osiguranje Nejmaru – 250.000 evra godišnje

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.13. | 09:32

U slučaju povrede Blaugrani će pripasti 10 miliona evra?!

 

Nejmar Godine prolaze, a evropski klubovi se utrkuju sa milionskim ponudama kojima pokušavaju da u svoje redove privole brazilskog asa Nejmara. Međutim, 21-godišnji Brazilac ostaje veran Santosu. Ono što je, ipak, posebno interesantno da Barselonu to ne sprečava da već troši novac za Nejmara?

Izabrane vesti

Poslovično dobro obavešteni radio Katalunja je, naime, pozivajući se na klupske izvore javio da je Barselona u martu potpisala ugovor kojim se obavezala da plaća osiguranje brazilskom reprezentativcu – cirka 250.000 evra godišnje. Polisa traje do 20. juna 2014. godine.

Gde je caka? Prosto, u slučaju da se Nejmar povredi Barseloni po automatizmu sleduje 10 miliona evra!

I sve to za igrača koji, barem ne zvanično, još nema ništa potpisano sa klubom sa Kamp Noua. Međutim, svi se sećamo da su mediji spekulisali o tome da je Blaugrana Nejmara već kaparisala za 10 miliona evra.

Potvrda nikako da stigne, ali je Nejmarov otac i menadžer nedavno rekao da će se njegov sin/klijent na leto preseliti u Evropu, a da su kandidatu u trci vrednoj 50 miliona evra Barsa, Real i Mančester Siti.

Ipa, nekadašnji fudbaler Barselone i Reala, čuveni Ronaldo, izleteo se rekavši da ćemo: "Tek videti kako će se Nejmar snaći u prvoj sezoni u Barseloni".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andre SantošEvropaNejmarPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara