"Antonio Sanabrija u dresu Paragvaja"
"Antonio Sanabrija u dresu Paragvaja"

Barsa za Sanabriju možda iskešira i 15.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.16. | 14:54

Fudbaler Rome sa Kopa Amerika sluša kako evropske fudbalske tvrđave licitiraju milione oko njegovog transfera

Antonio Sanabrija u dresu ParagvajaVest da Barselona razmatra transfer napadača Rome Antonija Sanabrije širi se munjevitom brzinom.

Mladi Paragvajac nastupao je šest puta za nacionalni tim, a trenutno se nalazi na dužnosti u dresu reprezentacije na Kopa de Amerika. Koliko je talentovani Sanabrija poželjan klubovima piše Koriere delo Sport navodeći da se u redu zainteresovanih za ovaj transfer nalaze i Sevilja, Valensija i Atletiko Madrid. Lester bi takođe mogao da pošalje ponudu Romi za sve popularnijeg fudbalera. 

Izabrane vesti

Sve opcije su u igri, ali prema trenutno raspoloživim informacijama Roma je poprilično zacepila cenu jer neće pristati na cifru koja je manja od 15.000.000 evra. Ako italijanska ekipa uopšte postigne dogovor za te pare, onda će ostvariti dobru zaradu u letnjem prelaznom roku pošto imaju nameru da prodaju i Leandra Paredesa koji se trenutno nalazi na pozajmici u Empoliju.

Zaduži li Antonio Sanabrija ponovo dres Barselone, on će se uslovno rečeno ponovo obreti u staroj sredini pošto je karijeru kao klinac gradio u B timu Barselone.

(Foto:Action Images)


tagovi

TransferiŠpanijaSerija ARomaPrimeraletnji prelazni rok 2016EvropaAntonio Sanabrija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara