""
""

Barselona preko „veze“ dobija štopera za budućnost (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.01.16. | 18:55

Luis Enrike želi da angažuje talentovanog defanzivca Hihona Horhea Merea

Emerik Laport i Adrijano Gomez su akvizicije kojim će se Barselona baviti sledećeg leta, a u samom finišu zimskog prelaznog roka stiže još jedan štoper koji će biti zalog za budućnost. 

Izabrane vesti

Poslovično dobro obavešteni dnevnik Mundo Deportivo donosi vest da je Barselona ozbiljno bacila oko na mladog reprezentativca Španije i perspektivnog štopera Sportinga iz Hihona Horhea MeneaLuis Enrike je, navodno, oduševljen kvalitetima koje poseduje momak rođen 1997. godine, pa planira da preko „veze“ dobije jednog od igrača koji bi trebalo da predstavljaju budućnost španskog fudbala. Tačnije, trener evropskog šampiona pokušaće da preko nekadašnjeg saigrača Abelarda, sada šefa struke Hihona, dobije potrebno poverenje i u poslednjim danima prelaznog roka dobije potpis mladića rođenog u Ovijedu. 

Ne treba zaboraviti da su i Enrike i Abelardo rodom iz Hihona i da je njihovo prijateljstvo veliko, a ako i ponuda bude primanjiva vrlo je moguće da će Barselona dobiti igrača za budućnost.

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Sporting HihonŠpanijaPrimeraLuis EnrikeHorhe MereEvropaEmerik LaportAdrijano GomezAbelardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara