""
""

Barseloni preti „čerupanje“ akademije: Gvardiola sprema 15.000.000 evra za prvu zvezdu La Masije! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.07.15. | 13:33

Posle Serđija Sampera, rezervni tim bi mogao da napusti i Adama Traore...

Tokom poslednjih 20 godina čuvena Barselonina fudbalska akademije „La Masija“ iznedrila je ogroman broj velikih imena, među kojima su samo neka – Leo Mesi, Karles Pujol, Pep Gvardiola, Ćavi, Sesk Fabregas, Serhija Busketsa...

Izabrane vesti

Tradicija produkcije „zlatnih koka“ nastavljena je i poslednjih nekoliko godina, zbog čega se najljući rivali utrkuju da pokupe ono najbolje, s obzirom da Barselona duže vreme rotira sastav koji gotovo i da nema mane. Zbog toga prošlosezonski osvajač čuvene Triplete mogao bi u najskorijem periodu da ostane bez dvojice najblistavijih igrača iz sadašnje generacije – Serđija Sampera i Adame Traorea!

O interesovanju Arsena Vengera za Serđija Sampera, momka koji svojim stilom igre podseća na kombinaciju Seska Fabregasa i Mikela Artete, već ste imali priliku da čitate na našem sajtu, a kako katalonski radio RAC1 javlja – Pep Gvardiola sprema 15.000.000 evra za Adamu Traorea!

Isti izvor tvrdi da je 19-godišnjem krilnom napadaču dojadilo da bude član rezervnog sastava Barselone i da želi da bude priključen prvom timu. Međutim, kako Luis Enrike nije u mogućnosti da Adami ponudi ono što želi, s obzirom na opasnu konkurenciju po krilima, supertalentovani mladi reprezentativac Španije mogao bi da se preseli na Alijanc Arenu, gde bi radio pod budnim okom Pepa Gvardiole.

Barselona bi tako mogla da se nađe u opasnoj situaciji i izgubi dva bisera za mali novac, uprkos tome što Luis Enrike pokušava da ubedi Sampera i Adamu da ne idu iz Katalonije i da će njihovo vreme doći.

Da li će omladinci poslušati Enrikeov savet?

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerđi SamperPrimeraPremijer ligaprelazni rok 2015Pep GvardiolaNemackaEvropaEngleskaBajern MinhenArsenalArsen VengerAdama Traore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara