"Klod Makelele"
"Klod Makelele"

Bastija priznala: Zahvaljujući Makeleleu pregovaramo o dovođenju Di Marije, i još 1.287 igrača

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.08.14. | 18:45

Francuski klub se na duhovit način osvrnuo na glasine o prelascima fudbalera, i to sa skrivenom namerom

Klod MakeleleOtakako je Klod Makelele preuzeo Bastiju ovog leta klub sa Korzike je postao mnogo zanimljiviji te se više nego ikada spominje  u transfer glasinama. Mediji se uglavnom pozivaju na kontakte veziste imajući u vidu da je on godinama igrao na najvišem nivou.

Izgleda da Bastija nije navikla na takve priče, a i da su se svima u klub smučile pa su na zvaničnom sajtu okačili zanimljivo saopštenje.
„Posle neuspelog sastanka sa Antonijem Reveljeom, Hervin Ongenda bi trebalo da nam se pridruži danas. Bastija vas obaveštava da je kontakirala Marselj za Roda Fanija i Lorijan za napadača Vensana Abubakara. Dalje, zahvaljujući kontaktima našeg trenera Kloda Makelelea i neodlučnosti igrača Real Madrida Anhela di Marije naš klub je dobro pozicioniran što se tiče njegovog transfera. Ova imena se pridružuju 1.287 drugih koje su naveli prilično ozbiljni mediji. Jedna stvar je sigurna, u subotu 23. avgusta u 20.00 sati na Furijaniju se igra meč protiv Tuluza. Osim ako do tada meterološki zavod ne potvrdi dolazak uragana i oluje sa plavo-belim gradom veličine 10 do 20 cm“, stoji u saopštenju.

Izabrane vesti

Zanimljiv način da se privuku navijači na stadion.

(FOTO: Action images)


tagovi

BastijaEvropaFrancuskaKlod MakeleleLiga 1transferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara