""
""

BATE morao ubedljivije, Stančiju golčinom doneo remi Steaui (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.07.16. | 21:51

Šampion Belorusije sa prednošću putuje u Irsku, Sparta prokockala prednost

Fudbaleri BATE Borisova savladali su Dandalk u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sa 1:0, ali će gosti iz Irske biti srećni rezultatom prvog meča. Beloruski tim je dominirao od prvog do poslednjeg minuta, ali je jedino Mihail Gordejčuk uspeo da savlada golmana gostiju u 70. minutu, na asistenciju Aleksandra Hleba, povratnika u redove beloruskog prvaka.

BATE je čak 23 puta šutirao ka golu Dandalka, dok gosti na drugoj strani praktično nisu ni zapretili, pa će morati da budu zadovoljni minimalnim porazom u Borisovu.

Izabrane vesti

U Pragu, domaća Sparta i Steaua iz Bukurešta remizirali su 1:1, pa će šampion Rumunije imati blagu prednost pred revanš. Sparta je povela golom Josefa Surala deset minuta pre kraja prvog poluvremena, u periodu u kojem jesu bili bolji rival, ali se šampion Evrope iz 1986. godine probudio u nastavku.

Adrijan Popa i Sulej Muniru su po ulasku na teren doneli bolju igru Steaue koja je uspela da dođe do vrednog gola u gostima u 75. minutu, kada je Nikolae Stančiju maestralno pogodio iz slobodnjaka.

Revanš mečevi igraju se za sedam dana u Irskoj i Rumuniji.


tagovi

SteauaSparta PragNikolae StančijuLiga šampionaEvropaBATE Borisov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara