"Boris Beker i Marjan Vajda"
"Boris Beker i Marjan Vajda"

Beker i Vajda se vraćaju!

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.11.16. | 10:26

Tim Novaka Đokovića za 10 dana u punom izdanju na završnom mastersu u Londonu

Boris Beker i Marjan VajdaAko ste bili zabrinuti zbog navodnih promena u Novakovom štabu, vest da se Boris Beker i Marjan Vajda vraćaju na njegovu "klupu" sigurno će vas obradovati. Kako je potvrđeno u Đokovićevom kampu, njih dvojica će sedeti na tribinama u O2 areni u Londonu na završnom mastersu sezone koji se igra od 13. do 20. novembra!

Ove nedelje na mastersu u Parizu sa Novakom je njegov brat Marko, kao trening partner, kao i Pepe Imaz samozvani "guru meditacije", čovek o kojem se dosta pisalo proteklih dana. Ovo nije prvi put da na tribinama nema ni BB-a i Marjana, pošto se to već dogodilo ove godine u Majamiju, gde je o Novaku brinuo naš nekadašnji reprezentativac Dušan Vemić. A pošto je tamo osvojio titulu, jasno je da mu takva situacija nije nimalo smetala. A tako očekujemo da će biti i u francuskoj prestonici.

Izabrane vesti

Đoković danas počinje sa takmičenjem u Parizu, gde u drugom kolu igra protiv Žila Milera. Naš as ima 100 % uspešnosti protiv snažnog Luksemburžanina u tri njihova susreta. Odmah nakon njih na Centralni teren u Gradu svetlosti izlaze Endi Mari i Fernando Verdasko. Španac je samo jednom slavio na dosadašnjih 12 duela sa Škotom.

(foto: Action Images)


tagovi

Boris BekerEvropaMarjan VajdaNemackaNovak ĐokovićSlovačkaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara