"Čuvajte se Grobari"
"Čuvajte se Grobari"

Zagrevanje za Partizan: Bešiktaš odigrao ludu utakmicu, raspucao se Demba Ba (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.10.14. | 20:05

Bešiktaš i Sivaspor su odigrali potpuno ludu utakmicu na olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu, koja se završila pobedom domaćih 3:2, dok je Ahisar novom pobedom nastavio da diše za vrat Galati i Bešiktašu

Čuvajte se GrobariBešiktaš je uspeo da sačuva su prvo mesto na tabeli, nakon velike drame protiv Sivaspora i pobede 3:2. Trabzon je došao do preko potrebne pobede protiv Mersina, dok je Ahisar nastavio da grabi ka samom vrhu tabele, savladavši Kasimpašu 2:0.

Ništa nije hteo da rizikuje Slaven Bilić pa je protiv Sivasa na teren izveo najjaši sastav, iako ih u četvrtak očekuje duel Lige Evrope sa Partizanom. Sivas je vodio na poluvremenu ali nikako nije uspeo da izdrži veliki pritisak Bešiktaša. Sa dva pogotka, Demba Ba je doveo crno bele u vođstvo, ali je trenutak nepažnje bio dovoljan da Sivas u 74. minutu ponovo izjednači. Na sreću Bešiktaša, Šahan je deset minuta pre kraja matirao Taškirana i doneo svom timu tri boda i prvo mesto na tabeli.

Izabrane vesti

Ahisar nastavlja da grabi ka vrhu Superlige. Tim sastavljen od zvučnih asova poput SonkaGekasa, Mezenge i Zokore, pobedom nad Kasimpašom ostao je u trci za titulu, sa samo jednim bodom zaostatka za liderom iz Istanbula..

Mersin je u Trabzon došao kao izuzetno dobro plasiran ali je naleteo na prejakog protivnika. Iako Trabzon nije krenuo kako treba (4 boda posle 5 kola), Karodzo, Bosingva i drugari su savladali neugodne goste i probili se do desetog mesta na tabeli.

Super lig, šesto kolo:

Subota:

Konjaspor – Basakšehir 0:0

Gazijantepspor – Kararabukspor 1:0 (1:0)
/Čiko 29./

Galatasaraj – Fenerbahče 2:1 (0:0)
/Snajder 88, 90+1 – Potuk 90+5/

Nedelja:

Bursa – Eskišehir 2:2 (1:0)
/Bakambu 32, 53. – Gučer 80, Funeš 85/

Trabzon – Mersin 3:1 (0:0)
/Belkalem 54, Medjani 79, Kardozo 86. – Delibalta 71/

Ahisar – Kasimpaša 2:0 (0:0)
/Demirok 54. penal, Gekas 70/

Bešiktaš – Sivaspor 2:2 (0:1)
/Ba 58, 65 – da Košta 40, Arslan 74/

Ponedeljak:

18:00 Genčlerbirligi – Kajzeri
19:00 Rizespor - Balikešir

(FOTO: Action Images)


tagovi

ahisarBesiktasEvropaSuper ligTrabzonTurskaTurska Super lig

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara