"Bredli Bil bi mogao u plus"
"Bredli Bil bi mogao u plus"

BET INFO: Grin i Bil iskaču u prvi plan, Vejd i Lauri minusi večeri!

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.12.14. | 16:06

Pogledajte koji NBA igrači bi mogli da prođu u plus večeras

Bredli Bil bi mogao u plus

KAJL LAURI (Toronto) – manje od 23,5 poena
Opet je granica previsoka na plejmejkera Reptorsa i jednog od naših omiljenih ’’mušterija’’ za minus koji retko daje više od 20 poena uprkos izostanku Demara Derouzana. Mnogo asistencija Lauri podeli tokom meča, uglavnom ne šutira onoliko koliko to čini pomenuti Derouzan, te smatramo da neće ući u plus. Uz to, Toronto gostuje desetkovanim Niksima i velike su šanse da će Kajl Lauri dobiti manju minutažu ukoliko Kanađani budu imali veliku prednost.

Izabrane vesti

DENI GRIN (San Antonio) – više od 11,5 poena
Grin igra sve bolje, pre svega u napadu. Njegov prosek od početka sezone je 11,9 poena po meču s tim što je u oktobru bio prilično loš, da bi od starta decembra ubacivao skoro 14 poena po utakmici. Greg Popovič na svakom meču dozira minutažu veteranima Đinobiliju, Dankanu i Parkeru, pa u trenucima kada oni nisu na parketu Grin dobija mnogo lopti za šut i kreaciju. Na sve to, San Antonio i Denver će najverovatnije odigrati utakmicu na preko 200 poena, što otvara prostor šuteru Sparsa.

BREDLI BIL (Vašington) – više od 15,5 poena
Vašington će večeras biti izraziti favorit u duelu protiv Jute, a Bredli Bil mogao bi da prednjači u zatrpavanju koša Džezera. Bek Vizardsa znatno je popravio svoje brojke u poslednjih nekoliko mečeva, u decembru postiže tri poena više nego do tada u proseku i počinje da liči na sebe pre povrede. Ne bi trebalo da se muči i dvadeset i više poena u košu Jute ne bi bilo iznenađenje,

KLEJ TOMPSON (Golden Stejt) – više od 21,5 poena
Ratnici ne posustaju, igraju nestvarnu košarku na mnogo poena i za sada niko nema rešenje za Karija i Tompsona. Bek Golden Stejta sinoć je ubacio 25 poena Mavsima, a večeras ga očekuje okršaj sa odbranom Nju Orleansa koja je možda za nijansu bolja od Dalasove. No, šutere kakav je Klej Tompson praktično je nemoguće sačuvati, jer nemaju ni mrvu griže savesti i ’’podižu’’ za tri poena čim im se ukaže i najmanja prilika. Prosek od 3,3 pogođene trojke na svakoj utakmici ukazuje na to da je pola posla već odrađeno i plus ne bi trebalo da dođe u pitanje.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bredli BilDeni GrinDvejn VejdKajl LauriMajami HitNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara