"Karolina Voznijacki"
"Karolina Voznijacki"

BET INFO - Miami heat

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.03.17. | 12:27

U danu koji se baš i ne "trese" od fudbala, pogledajte kakve nas kladilačke prilike očekuju četvrtog dana drugog teniskog mastersa sezone

Karolina VoznijackiČetvrtog dana prestižnog turnira u Majamiju na redu su prve borbe drugog kola u ženskoj i završne borbe 1. kola u muškoj konkurenciji. A to znači da još danas najbolje igračice i igrači, tačnije najjači nosioci uglavnom neće izlaziti na teren. Što, naravno ne sme da obeshrarbi prave ljubitelje belog sporta, ali pre svega sportskog klađenja. Zato izdvajamo nekoliko mečeva koji bi mogli lepo da "legnu" na tiket u danu koji baš i nije krcat sportskim, pre svega fudbalskim događanjima.

PLIŠKOVA - BENGL HS 1 (-1,5), KVOTA 1,45 

Izabrane vesti

Dan na centralnom terenu od 11 po lokalnom, to jest od 16 časova po srednjoervopskom vremenu otvaraju Amerikanka Medison Bengl i jedna od najboljih igračica sveta, Karolina Pliškova. Ipak, ovaj susret nije posebno zanimljiv za klađenje pošto je tu viđena pobeda druge nosteljke zašta Mozzart nudi kvotu 1,17.

ĆORIĆ - GRANOLJERS KI 2, KVOTA 2,55 

Prvi meč koji izdvajamo je drugi na centralnom terenu u Majamiju, a rekete ukrštaju Marsel Granoljers i Borna Ćorić. Mladi hrvtaski as vodi sa 2:0 u međusobnom skoru, ali u poslednje vreme ima problema sa povredama i uzročno-posledično rezultatima, te bi ovde mogla da se očekuje lepa dvojka. Istina, ni 30-godišnji Španac ne blista ove godine, ali kvota 2,55 nikako nije za ignorisanje.

VOZNIJACKI - LEPČENKO UG MANJE (19,5), KVOTA 1,80 

Interesantan sa kladilačkog stanovišta svakako je meč između nekadašnje prve igračice sveta, Karoline Voznijacki i Varvare Lepčenko koja se do glavnog žreba probila kroz kvalifikacije. Dankinja vodi u međusobnon skoru sa 5:1, a pored toga je u odličnoj formi, tako da je ovde laka pobeda "viđena".

MUGURUZA - MEKHEJL UG1S 10+, KVOTA 2,11

Odmah nakon njh na teren istrčavaju Garbinje Muguruza i Kristina Mekhejl. Iako je španska teniserka favorit, ovo je lepa prilika da se dobro zaradi sa relativno malim rizikom, jer Amerikanka ume da bude veoma tvrd orah na domaćem terenu, što je i pokazala upravo protiv Muguruze (koja ruku na srce i nije trenutno u najboljoj formi) prošle godine na Indijan Velsu.  

HAČANOV - ŠVARCMAN TS 3, KVOTA 2,29 

Za kraj ove teniske prognoze izdvajamo veoma interesantan susret u muškom delu žreba između dva mlada asa, Karena Hačanova i Dijega Švarcmana. Biće ovo prvi susret supertalentovanog Rusa i već koliko-toliko dokazanog Argentinca. Favorit prema kladionici je Hačanov, ali iako pobedi (što nikako nije sigurno), verujemo da će to biti prilično teško, sa tri seta i dosta gemova.

Od predstavnika srpskog tenisa u singlu je "preživeo" prvo kolo samo Viktor Troicki, a sada su na redu naši igrači u dublu. Tu je,. naravno Dejvis kup selektor Nenad Zimonjić koji u Majamiju igra u paru sa Dominikom Timom. Njih dvojica će imati pune ruke posla, pošto će im se suprotstaviti braća Zverev, Aleksandar i Miša. A Aleksandra Krunić, koja nije uspela da prođe kvalifikacije za singl, traži sreću u igri parova gde će u prvoj rundi u saradnji sa Švajcarkinjom Ksenijom Krol igra protiv japansko-kineske kombinacije Aojama/Jang.

Prognostičari su najavili za danas i sutra  nestabilno vreme sa mogućim padavinama, što će sigurno uticati na respored mečeva.

Kompletan raspored mečeva pogledajte OVDE.

Vremenska razlika je +5 časova.

(foto: Action Images)


tagovi

WTA Majamisportsko klađenjeKarolina Voznijackibet infoATP Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara