"Bane Ivanović i Vejn Runi ovoga puta će derbi posmatrati sa strane"
"Bane Ivanović i Vejn Runi ovoga puta će derbi posmatrati sa strane"

BET INFO: Murinjo ne da Matiću da igra protiv Mančestera! Junajted bez napadača u Londonu

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.01.14. | 15:45

Nekoliko korisnih informacija uoči derbija Premijer lige

Bane Ivanović i Vejn Runi ovoga puta će derbi posmatrati sa stranePredstojeće kolo Premijer lige obeležiće derbi na Stamford bridžu, Čelsi - Mančester junajted (nedelja, 17 časova), u koji ekipe ulaze u potpuno drugačijem raspoloženju, kako zbog pozicije na tabeli, tako i kadrovske situacije.

Plavci su u komotnijem položaju, imaju devet bodova više od Crvenih đavola, sa kojima su remizirali u drugom kolu (0:0), a i više im je igrača na raspolaganju. Iako se strahovalo da će Frenk Lampard odsustvovati do kraja januara, iskusni vezista se oporavio i konkuriše za sastav u kome, izvesno je, neće biti srpskih reprezentativaca, jer menadžer kluba iz Londona ne želi da rizikuje da Branislav Ivanović obnovi povredu ili da u vatru u tako važno meču od prvog minuta gurne tek pristiglog Nemanju Matića.
Lampard trenira sa ekipom i postoje šanse da igra. Ne mislim da će Ivanović moći na teren, a Matić neće početi susret“, izdeklemovao je Murinjo.

Izabrane vesti

Više razloga za brigu ima Dejvid Mojes, kome se čelo naboralo ne samo zbog očajnih igara i promenjivih rezultata već i zbog činjenice da još ne može da računa na najbolje igrače.
Vejn se vratio sa odmora, prijalo mu je nekoliko dana na plaži, sad ponovo trenira sa ekipom i izgleda baš dobro. Odmoran je, ne i spreman za Čelsi. Od Vejna ćemo sigurno imati koristi, ali ne u ovoj utakmici. Neće moći da igra ni Robin van Persi“, predočio je Mojes, a iz Mančestera i informacija da su Fil Džons i Maruan Felaini fit za derbi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaNemanja MatićŽoze MurinjoDejvid MojesEvropaEngleskaČelsibet infoBane Ivanovic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara