""
""

BET INFO: Siti dobio igrača koji će prekidati igru Barse

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.02.14. | 16:41

Fernandinjo se oporavio od povrede, igra u osmini finala Lige šampiona

Dobra vest za Mančester Siti i malo lošija za Barselonu. U predvečerje najzanimljivijeg obračuna osmine finala Lige šampiona, sa Etihada stiže informacija da se Fernandinjo oporavio od povrede mišića i po svoj prilici biće starter u utorak veče.

Prema izveštajima sa lica mesta, Brazilac je minulog vikenda trenirao zajedno sa ekipom i sva je prilika da će mu trener Manuel Pelegrini ukazati šansu od prvog minuta, bez obzira na činjenicu da je poslednji meč odigrao protiv Totenhema, krajem januara. Otkako je stigao u Englesku, bivši igrač Šahtjora predstavljao je jednu od važnjih karika u ekipi Građana, naročito u razgradnji protivničkih akcija, a pošto su Katalonci najjači na tom delu terena, može se očekivati da upravo Fernandinjo bude igrač koji će pokušati da ih spreči da razviju prepoznatljivu igru. Čak i ako nije sto posto fit, bolje je rešenje od Martina Demikelisa, koji je prethodnih nekoliko utakmica „krpio“ rupe.
Ako u ponedeljak veče bude trenirao normalno i ne bude osećao strah od povrede, videćemo da li će i koliko igrati“, najavio je Pelegrini.

Izabrane vesti

Povoljna okolnost za Siti je da se i Samir Nasri vratio na teren u FA kupu protiv Čelsija, dok zbog povreda izostaju Kun Aguero i Matija Nastasić.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLiga šampionaFernandinjoEvropaEngleskaMančester Sitibet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara