""
""

BET INFO: Sluti na iks u bratskom duelu Zvezde i Spartaka

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.03.17. | 11:21

Kvote na meč na Marakani su vrlo primamljive

Došao je dan za spektakl! Crvena zvezda je bila gost moskovskog Spartaka na otvaranju Otkritije Arene u septembru 2014.godine. Došlo je vreme da najtrofejniji srpski klub uzvrati gostoprimstvo trenutnom lideru ruske Premijer lige.

Utakmica na Marakani (18 časova, TV Arena) imaće dimenziju bratske, zbog odnosa dve navijače grupe. Očekuje se festival lepih poteza i golova na najvećm srpskom stadionu, bez ozira što oba trenera ne mogu da računaju na reprezentativce. Primera radi: sa ekspedicijom Moskovljana u Beograd nije došao najbolji strelac Spartaka, Holanđanin Kvinsi Promes.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL SPARTAKA I CRVENE ZVEZDE

Ovakavi mečevi su vrlo nezahvali za prognozu, obzirom da će biti izvršeno mnogo izmena. Ali tradicija Zvezdinih bratskih duela nagoveštava da bi na Marakani mogao da dođe iks. Prvi duel u Moskvi ova dva tima završen je remijem (1:1). Tada su Moskovljani dugo vodili, ali onda je u finišu izjednačio Luka Jović.

Takođe, tradicija remija u Zvezdinim bratskim duelima ispoštovana je u maju prošle godine. Tada je na Marakani gostovao grčki Olimpijakos. Crveno-beli su golovima Orlandića i Kataija dva puta vodili, ali grčki velikan se u karnvelaskoj atmosferi vraćao u život (2:2).

Dakle, ako verujete u nastavak tradicije u kladionicama MOZZART možete da okušate sreću i odigrate x. Kvota je vrlo primamljiva – 3,20. Kec plaća 2,60, koliko i dvojka...

(Foto Star Sport)


tagovi

SrbijaSpartak MoskvaMasimo KareraKvinsi PromesEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara