""
""

BET INFO: Zvezda nastavlja golgetersku seriju

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.04.17. | 09:42

Iako Subotičani vode mrtvu trku s Voždovcem za mesto u plej-ofu, utakmica na Marakani predstavlja još jedan u nizu zicera za aktuelnog šampiona. Iz više razloga

Malo klubova, ne računajući večitog rivala iz Humske, može da nosi epitet Zvezdinih dužnika. Baš u tome su uspeli igrači Spartaka koji su jesenas, kao domaćini, odoleli timu s Marakane (1:1). Bio je to neočekivan remi koji je autogolom potpisao desni bek crveno-belih Marko Petković.

Iako Subotičani vode mrtvu trku s Voždovcem za mesto u plej-ofu, utakmica na Marakani predstavlja još jedan u nizu zicera za aktuelnog šampiona. Iz više razloga. Kvalitet je na strani domaćina, a treba uzeti u obzir činjenicu da forma Crvene zvezde ima tendenciju rasta. Posle večitog derbija Luković i drugovi igraju raznovrsnije i efikasnije. Lako postižu golove, o čemu svedoči i poslednji prvenstveni meč na Banovom brdu. Na prethodne tri utakmice Crvena zvezdaje deset puta matirala rivala. Vrlo dobar, da ne kažemo odličan prosek.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL CRVENE ZVEZDE I SPARTAKA

Tim sa Marakane je formu održao i u prijateljskom duelu sa Spartakom,. Nema sumnje da će trener Golubova, Rus Černišov, pokušati da jakom defanzivom spreči Crvenu zvezdu da dođe do cilja. Spartak ovog proleća igra promenljivo, oslanja se uglavnom na kvalitete nekadašnjeg napadača crveno-belih Ognjena Mudrinskog.

Na poslednja četiri susreta Spartaka došlo je 0-2 gola. Na tim mečevima superligaš iz Subotice je osvojio četiri boda. Dakle, reč je o timu drugačijih karakteristika od Crvene zvezde. Neko bi rekao da će se Černišov odlučiti za bunker, kao što je to uradio Novi Pazar u prvom prolećnom kolu. Ipak, verujemo da će biti golova na Marakani, odnosno da će Zvezda zadržati martovski golgeterski standard. Možda nije zicer, ali 4+ deluje više nego realna opcija.

Kec ne bi smeo da dođe u pitanje, pošto bi na taj način crveno-beli ostali na najmanje šest bodova prednosti u odnosu na večitog rivala.

PREDLOZZI

KMB 1-1&3+ 1,67

KMB 1&4+     2,50


tagovi

Vladimir TorbicaSrđan PlavšićSrbijasportsko klađenjeEvropaFK Crvena zvezdabet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara