""
""

Bez starca nema udarca - Milan dogovorio Arbelou, a za Atomskog mrava se bori sa Romom

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.07.16. | 21:07

Uprava milanskog kluba utanačila je sve sa jednim, a na korak je do drugog pojačanja

Konačno lepe vesti za navijače Milana - stiže pojačanje iz Real Madrida! I to za džabe. Kako javljaju italijanski mediji, Rosoneri su dogovorili sve uslove sa Alvarom Arbeloom (33), koji će na San Siro doći kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Kraljevskim klubom. Desni bek će potpisati jednogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka saradnje na isti period. Za mesto uz desnu aut-liniju boriće se sa Ignaciom Abateom, Matijom De Šiljom i Davideom Kalabrijom. Inače, Arbeloa može da odgovori zadacima i na levom beku.

Španski reprezentativac proveo je veći deo karijere na stadionu Santjago Bernabeu. Većinu, pošto je 2006. godine prešao u Deportivo La Korunju gde se zadržao jednu sezonu, a odatle se preselio na Ostrvo i potpisao za Liverpul. U Real se vratio nakon dve sezone.

Izabrane vesti

Milan ne planira da se ovde zaustavi. Kalčomerkato javlja da su čelnici italijanskog kluba bacili oko i na Sebastijana Đovinka, koji je propustio nedavno završeno Evropsko prvenstvo. Podsetimo, Antonio Konte nije pozvao Atomskog mrava zbog toga što ovaj igra u američkom MLS-u, a to takmičenje prema mišljenju novopečenog menadžera Čelsija nije bilo dovoljno kvalitetno da bi se Đovinko našao na spisku za Euro. Sa druge strane, Milan želi da gradi ofanzivu na domaćim igračima, čemu u prilog govore transfer Đanluke Lapadule iz Peskare i sve izvesniji odlasci Luiza Adrijana i Karlosa Bake.

Ne raspituju se samo Rosoneri za Đovinka. Tu je i Roma, čiji trener Lučano Spaleti planira da naredne sezone igra bez klasičnog centarfora, a 29-godišnji hitronogi fudbaler savršeno se uklapa u ovu koncepciju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerija ASebastijan ĐovinkoRomaReal MadridPrimeraMilanletnji prelazni rok 2016ItalijaEvropaAlvaro Arbeloa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara