""
""

Bez Vesnića na Manji Kuru – Lalušić nastavlja ETCC seansu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.07.16. | 16:02

Narednog vikenda na stazi Manji Kur u Francuskoj, Mladen Lalušić statuje kao jedini vozač Lajn rejsinga

Lajn rejsing kreće za Francusku, gde će se na stazi Manji Kur uprkos dobroj volji naših automobilista na narednoj trci pojaviti samo Mladen Lalušić. Prema ranijim najavama šef našeg tima Milovan Vesnić, trebalo je da nastupi na ovoj trci, ali se to ipak neće desiti pošto ekipa trenutno nema dva pripremljena vozila.

Dobro je reći da je u ETCC konkurenciji, na uličnoj stazi u Vila Realu, Mladen Lalušić upravljao „seat leonom tcr“. Nažalost taj automobil je u Portugaliji imao peh jer se na drugom testu pojavio plamen, koga je izazvao kvar na turbo kompresoru. Vatra je zahvatila veći deo motornog prostora, pa je pravi podvig što se srpska ekipa uopšte i smogla snage da su upusti u borbu za plasman na nepoznatom terenu staze u Vila Realu. Koliko je ta vožnja bila avanturistička, govori i podatak da su stazu u tom momentu poznavali samo domaćini, a da su svi ostali morali po osećaju da traže pravi balans, kako bi se pokazali u najboljem svetlu.

Izabrane vesti

To je razlog zbog koga će leteći Užičanin narednog vikenda propustiti nastupajuću ETCC rundu. Naime, ekipa je donela odluku da je važnije da Mladen Lalušić izveze celu sezonu, pošto se trenutno nalazi na šestoj poziciji u klasi S2000.

(FOTO: Lajn rejsing)


tagovi

Mladen LalušićETCC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara