""
""

Bilbau moramo da pariramo mladošću i energijom! Momci, sada se pokažite

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.10.17. | 11:43

"Još jedna prilika da se maksimalno borimo i prikažemo u najboljem svetlu. Svesni smo da uloga favorita pripada njima, veoma poštujemo ekipu Bilbaa, ali isto tako smo svesni da smo u stanju da igramo sve bolje i bolje", dodaje Marko Čakarević

Ekspedicija Partizana danas putuje u Bilbao, gde će se u utorak sastati sa istoimenom ekipom u okviru trećeg kola Evrokupa.

Izabrane vesti

Posle trijumfa protiv Igokee sa 117:104 trener crno-belih Miroslav Nikolić ističe meč protiv Bilbaa biti dobra škola za mlade igrače, pred kojima je obaveza da u Španiji pruže svoj maksimum.
"Kao i sve ekipe u našoj grupi, Bilbao ima iskusne i kvalitetne igrače protiv kojih će biti veoma teško da se igra. Ipak, biće to dobra škola za naše mlade igrače koji će i sutra dobiti šansu da steknu iskustvo i da pokažu napredak u odnosu na početak sezone. Samardo Semjuels će ostati u Beogradu gde će raditi po posebnom programu kako bi bio spreman za utakmicu protiv Cibone u Zagrebu. I bez njega, idemo u Bilbao da im pariramo našom mladošću i energijom koja mora biti na najvišem nivou od početka do kraja utakmice", istakao je Nikolić.

9068: (1,03) BILBAO (28,0) PARTIZAN (12,0)

Nakon što je zbog povrede lista propustio prve dve utakmice u Evrokupu, u redove Parnog valjka vratio se Marko Čakarević, koji je pred polazak na put izjavio da ekipu čeka veoma teška utakmica.
"Još jedna prilika da se maksimalno borimo i prikažemo u najboljem svetlu. Svesni smo da uloga favorita pripada njima, veoma poštujemo ekipu Bilbaa, ali isto tako smo svesni da smo  u stanju da igramo sve bolje i bolje. Važno je da budemo energični u svim fazama igre i da tako pokušamo da iznenadimo rivala", rekao je Čakarević.

Partizan bez Semjuelsa u Bilbau

Nakon utakmice u Bilbau, crno-beli se vraćaju u Beograd i odmah produžavaju za Zagreb gde će se već u petak sastati sa Cibonom o novom košarkaškom klasiku regiona.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvrokupEvroligaMarko ČakarevićMiroslav Muta NikolićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara