""
""

Bivši kapiten Milana spušta Montelinu ekipu na zemlju: Niste na nivou Juventusa i Rome

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.10.16. | 15:14

"Ovaj tim još uvek nije na nivou ni Napolija, ali može da se bori za mesto u Evropi", rekao je Masimo Ambrozini

Bivši kapiten Milana Masimo Ambrozini rekao je danas da sadašnji tim Rosonera nema kvalitet da osvoji "skudeto", uprkos tome što ima samo dva boda manje od lidera Juventusa.

Izabrane vesti

Ambrozini je bio veoma razočaran porazom u Ðenovi (3:0) i smatra da ekipa Vinčenca Montele još uvek nije na nivou aktuelnog šampiona, i pored trijumfa nad istim proteklog vikenda (1:0).
"Milan nema kvalitet da osvoji titulu i takmiči se sa Juventusom i Romom. Sa ovim timom i strukturom kluba, može da ima bolje sezone nego prethodne, ali za ostalo je potrebno vreme. Još uvek nije na nivou ni Napolija, ali može da se bori za mesto u Evropi. Način na koji sada igraju govori da postoji šansa da se plasiraju u Ligu šampiona i bilo bi nepošteno da ljudi traže više od toga", rekao je Ambrozini za Skaj Italija.

Ambrozini je čak 18 godina nosio dres Milana, odigrao je 489 utakmica i dao 36 golova, ali i osvojio ukupno 12 trofeja, među kojima četiri titule Serije A i dve Lige šampiona.

Karijeru je 2014. godine završio u Fjorentini, igrao je još za Vičencu i Čezenu, dok je za reprezentaciju Italije zabeležio 35 nastupa.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vinčenco MontelaSerija AMilanMasimo AmbroziniItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara