"Bogataši" na "seljake", sevanje u najavi

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.07.18. | 10:33

Miriše na goleadu

Skandinavci su - naravno, uz neizostavni Mundijal -  ovih dana u centru pažnje. Kad već nema liga petice. U Švedskoj i Norveškoj su prošlosezonski šampioni u ozbiljnom kanalu, a i kod niželigaša takođe ume da bude interesantno. Konkretno Šveđani su veliki prijatelji fudbala, igraju ofanzivno, na gol-više i ne haju toliko za odbranu. Iskoristite to i stavite na tiket večerašnji okršaj u švedskoj Nori Svealandu (četvrta liga).

U 14. kolu sastaju se Sundbiberg i Valbo. Hronični nedostatak remija kod obe ekipe jasno pokazuje da se radi o rasnim "overašima". Domaći ni nakon 13 rundi nisu odigrali nerešeno, a gosti su bez remija poslednjih devet kola. Sve to bi moglo da prouzrokuje poplavu golova nakon što je prvi ovosezonski dvoboj ovih timova otišao u 5+. Na kraju je slavio Sundbiberg sa 3:2, ali zato danas Valbo traži osvetu i tri boda s kojima bi se izjednačio sa Sundbibergom na tabeli.

Izabrane vesti

Za kraj - još jedan zanimljiv podatak. Iako je Valbo tek desetoplasirana ekipa lige i nalazi se u donjem delu tabele, postigli su više od 20 golova, što je približno timovima sa vrha. Znači, ovde treba gađati goleadu bez ikakvog razmišljanja.

Zanimljivo, Sundbiberg je deo opštine Stokholm, ali važi za izopštenu oblast i glavnu destinaciju bogataša za odmor. Valbo je pak predgrađe Jevlea koji se nalazi na 159 kilometara od prestonice.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:00 5483 ŠV4NS Sundbybergs - Valbo ug 4+ 2,65
Ukupna kvota2,65

ŠVEDSKA 4, SEVERNI SVEALAND - 14. KOLO:

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 4

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara