Bogdan dobar u porazu Sakramenta, Lebron puštao magiju protiv Netsa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.02.18. | 08:45

Srpski bek postigao 14 poena, Kralj Džejms opet stigao do tripl-dabla

Sakramento Kingsi nastavili su da gube, a Bogdan Bogdanović i dalje pruža dobre partije u dresu kalifornijske ekipe. Ovaj put Kingsi su poraženi na gostovanju Portland Trejlblejzersima ubedljivo sa 116:99.

Sakramentu je ovo bio peti uzastopni poraz, a od njega su na Zapadu u ovom trenutku lošiji samo Finiks Sansi.

Izabrane vesti

Ono što ljubitelje košarke u Srbiji može da obraduje je još jedna dobra partija reprezentativca Bogdana Bogdanovića. On je na parketu proveo 32 minuta i za to vreme zabeležio učinak od 14 poena i četiri asistencije.

Zvezda večeri bio je, naravno, košarkaš Portlanda Demijan Lilard sa 26 poena i 12 asistencija, dok je centar Jusuf Nurkić bio na ivici dabl-dabla sa 17 poena i devet skokova.

U ekipi Sakramenta najbolji strelac bio je Zek Rendolf sa 20 poena, a veteran Vins Karter dodao je na to još 10 poena.

Ono što je dobro za Kingse je što će u sledećoj utakmici dočekati jednu od najlošijih ekipa sa Istoka, Bruklin Netse pa bi trebalo da imaju lepu šansu da prekinu seriju poraza.

A kad smo kod Netsa, oni su u noći između utorka i srede gostovali Klivlendu i doživeli poraz od 129:123. Lebron Džejms bio je raspoložen za igru i utakmicu je završio sa tripl-dabl učinkom.

Kralj Džejms je postigao 31 poena, uhvatio 12 skokova i podelio 11 asistencija. To mu je bio 12. tripl-dabl u sezoni, odnosno 67. u karijeri.
“Davanje koševa mi je uvek bilo na poslednjem mestu. Nikad nisam video sebe kao strelca. Ali lepo je videti da se moje ime pominje uz majstore tripl-dabla kao što su nekad bili Džejson Kid, Medžik Džonson, Oskar Robertson, odnosno kao što je danas Rasel Vestbruk”, rekao je Džejms posle utakmice.

On je istovremeno postao i prvi NBA igrač sa 30.000 poena, 8.000 skokova i 8.000 asistencija.

Pored Džejmsa, odličnu partiju za Kavalirse pružio je Džordž Hil sa 26 poena, dok je Netse predvodio raspoloženi D’Anđelo Rasel sa 25 poena.

ISTOK

ZAPAD

Foto: Action Images


tagovi

Sakramento KingsBogdan BogdanovićLebron DžejmsKlivlend

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara