"Bogdan Obradović"
"Bogdan Obradović"

Bogdan Obradović odlazi sa mesta selektora?

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.12.16. | 11:48

Kritike koje je upućivao na račun ishrane, pripreme i životnog stila Novaka Đokovića možda su mu odbrojale dane na klupi Dejvis kup tima Srbije

Bogdan ObradovićDugogodišnji selektor Dejvis kup reprezentacije, Bogdan Obradović razmišlja o povlačenju sa te pozicije, piše današnji Blic. Teniski stručnjak koji je učestvovao u do sada našem jedinom osvajanju prestižne "salatare" 2010. godine je navodno već razgovarao sa reprezentativcima, mada sam to nije hteo da potvrdi.

"Iskreno, ja sam za sada tu, videćemo... Volim svoj posao, ovde sam 11 godina, ali ne znam ni do kada imam ugovor. Mi se svake godine dogovaramo. "

Izabrane vesti

Obradović se u poslednje vreme politički angažovao, a počeo je i da, čini se prečesto komentariše Novaka Đokovića, njegov način ishrane i pripreme. Pre svega jogu, meditaciju, angažovanje Pepea Imaza... Deluje je da je možda nekog naljutio, mada on veruje da među njima dvojicom nema "zle krvi".
"Mislim da među nama nema nesporazuma. Ja ne prihvatam te metode, a novinari me zovu, pitaju, a ja kažem šta mislim. Nema tu konflikta. Novak me nije zvao da mi kaže da je ljut. Znao sam ja i ranije da kritikujem i Vajdu i Bekera, ali to je konstruktivna kritika. Toliko toga smo prošli zajedno i zato mislim da mogu da kažem da mi se ne sviđa što je toliko smršao ili da mi se ne sviđaju te metode sa "lajfkoučem". Emociju utiču na duhovnost, a ne na sportske rezultate. Ne prihvatam to!", objasnio je svoje stavove Bogdan Obradović za Blic.


tagovi

SrbijaNovak ĐokovićEvropaDejvis kupBogdan Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara