""
""

Bogdanović: Derbi sa Zvezdom je još samo jedan meč u nizu

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.11.14. | 20:51

Bogdanović nahvalio igru Zvezde ove sezone, ali smatra da je Partizan u usponu forme i očekuje da će crno-beli to pokazati i u nedelju

Najiskusniji košarkaš sadašnjeg tima Partizana Luka Bogdanović rekao je da posle mnogo odigranih utakmica  u karijeri na derbi duele sa Crvenom zvezdom gleda kao i na sve ostale.

Izabrane vesti

Bogdanović je za Partizan igrao od 2004. do 2007. godine, a pre toga je dve sezone nosio dres Crvene zvezde.
“Ne sećam se poslednje utakmice u dresu Partizana proti Zvezde, ali sećam se da smo sa Seviljom igrali Evrokup utakmicu ovde. Volim da igram svaki meč, pa tako i ovaj. Radujem se svakom duelu, nebitno da li je Zvezda sa druge strane ili neki drugi tim. To je samo još jedna utakmica u nizu”, rekao je krilni košarkaš Partizana.

Crno-beli su posle nešto lošijeg početka sezone došli do daha i sada dele četvrto mesto na tabeli Jadranske lige, dok je Zvezda prva bez poraza.
“Očekuje nas utakmica protiv tima koji je odlično počeo sezonu i koji iz utakmice u utakmicu pokazuje stvarno dobru igru, pre svega u odbrani. Mislim da u poslednjih nekoliko utakmica i mi dižemo formu i pronalazimo se kao ekipa”, naveo je Bogdanović.

Prvi ovosezonski derbi gradskih rivala igra se u nedelju od 19 sati u hali Pionir.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaLuka BogdanovićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara