""
""

Bogić predstavljen u Kruševcu

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.07.15. | 09:46

Iskusni stručnjak će naredne sezone pokušati da vrati Napredak u Superligu

Napredak je u sredu promovisao novog šefa stručnog štaba Bogića Bogićevića. Iskusni stručnjak zahvalio je na poverenju i izneo planove za narednu sezonu, odnosno prvi deo priprema.
"Ako vas u istom prelaznom roku neko zove dva puta da dođete u klub, sudbinski je, a i logično, da poziv prihvatite. Napredak je veliki klub, a obzirom da u Srbiji nema puno velikih klubova, nisam imao dilemu".

Izabrane vesti

Upitan od novinara ko će se pojaviti na prozivci Bogćević je rekao da svi igrači koji su pod ugovorom imaju obavezu da se pojave na prozivci:
"Napredak zvanično počinje pripreme 6. jula. Ovih nekoliko dana iskoristićemo za okupljanje, upoznavanje, eventualno neko testiranje novih igrača i medicinske preglede koji se moraju obaviti. Do ponedeljka ćemo imati konačni spisak igrača koji će biti na pripremama. Jovan Markoski je za sada jedino pojačanje Napretka. Spiska želja postoji, ali ga ne bih otkrivao jer ipak živimo u Srbiji i igrač koga želi Napredak može završiti u nekom drugom klubu. Prelazni rok traje do kraja avgusta i ima tu mnogo mesta za promene".

Napredak će kompletne pripreme obaviti u Kruševcu, sa maksimalno sedam prijateljskih utakmica, a u prvenstvo će ući sa 22 igrača.

(foto: MN Press)


tagovi

SrbijaPrva liga SrbijePLSNapredak KruševacBogić Bogićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara