"Bogić Bogićević"
"Bogić Bogićević"

Bogićević: Bez pritiska protiv Partizana, spremni za iznenađenje

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.12.14. | 14:06

U Borcu svesni da su autsajderi u 15. kolu Superlige, ali u Humsku ne dolaze sa belom zastavom

Bogić BogićevićBorba za opstanak u eliti očekivala se i pred početak sezone, a malo je verovatno da će Borac bodove spasa osvojiti baš na gostovanju kod lidera Superlige Partizana. Niko to ni ne očekuje od Čačana, pa je Bogić Bogićević opušten pred put za Beograd. Ali to ne znači da se unapred predaje.
"Sastajemo se sa najboljom ekipom u našoj zemlji, Partizan je apsolutni favorit pa zbog toga bez ikakvog pritiska odlazimo u Humsku", kazao je Bogićević Tanjugu.

Bogićević je, ipak, ocenio da u Superligi nema tako izrazitih favorita i da su iznenađenja moguća, što su pokazali prethodne utakmice crno - belih sa Novim Pazarom i Radom.
"Spremni smo da svako eventualno potcenjivanje ili opuštanje protivnika kaznimo i napravimo iznenađenje. Mislim da je pred nama utakmica u kojoj motiva neće nedostajati i da će moji igrači odigrati dobro, kako je i bilo tokom većeg dela polusezone“ rekao je šef struke Čačana.

Izabrane vesti

Govoreći o igračkom kadru Bogićević kaže da u nedelju zbog parnih kartona neće zaigrati Boranijašević, ali ni povređeni Kohene i Ðenić.
"Ostali su spremni da u duelu sa jesenjim prvakom dokažu i pokažu kvalitet", zaključio je strateg Čačana.

Utakmica između Partizana i Borca biće odigrana u nedelju od 15 sati na stadonu u Humskoj. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bogić BogićevićBorac ČačakFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara