""
""

Bogićević: Svakog mi možemo da pobedimo, pa i Čuku

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.03.15. | 11:32

Trener Borca kaže da njegov tim ne ide s belom zastavom u Beograd

Trener Borca Bogić Bogićević ocenio je da je Čukarički favorit uoči predstojećeg susreta protiv njegove, ali i istakao da Čačani imaju tim koji može svakoga da pobedi.

"U ovom trenutku to je najorganizovaniji klub u zemlji koji ima sjajnu infrastrukturu. Pored toga, imaju tim koji zaslužuje mesto u samom vrhu, a čine ga iskusni igrači koji godinama nose dres ovog kluba", rekao je Bogićević.

Izabrane vesti

Prema njegovim rečima, protivničku ekipu predvodi izvanredan stručnjak Vladan Milojević, ali to ne znači da Borac putuje u Beograd sa belom zastavom.
"Tim su za svaki respekt i u potpunosti im pripada uloga favorita u predstojećem meču. To nikako ne znači da sa belom zastavom putujemo u Beograd, jer Borac ima tim koji svakoga može da pobedi, pa i Čukarički", rekao je Bogićević.

Kadrovska situacija je u klubu je dobra, a Jovančić je odradio suspenziju zbog parnih žutih kartona, pa će biti u kombinaciji za tim, dodao je šef srtučnog štaba Čačana. On je istakao da će promena u sastavu biti, budući da u prošlom kolu nije načinjen korak ka opstanku u fudbalskoj eliti.
"Gostovanje Čukaričkom sigurno nije prava prilika za ''vađenje'', ali je na nama da odigramo najbolje što možemo i suprostavimo se kvalitetnom rivalu. Realno, sve osim poraza u ovom trenutku bi bio izuzetan rezultat za naš tim. Došlo je dosta novih igrača u zimskoj pauzi, pa očcekujem da iz utakmice u utakmicu igramo bolje i samim tim beležimo pozitivne rezultate koji bi nas doveli u mirnu luku ", zakljucio je strateg Borca.

Utakmica 18. kola Superlige između Čukaričkog i Borca biće odigrana u subotu od 13.30 sati na Banovom brdu.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaBorac ČačakBogić Bogićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara