"Mekejleb prošle sezone protiv Partizana"
"Mekejleb prošle sezone protiv Partizana"

Bomba iz Minhena: Svetislav Pešić uzima Mekejleba (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.11.14. | 11:16

„Blizu smo dogovora“, potvrdio strateg Bajerna, a nemački mediji daju oprečne informacije o pitanju dužine ugovora

Mekejleb prošle sezone protiv Partizana

Saga oko statusa Lestera Boa Mekejleba se bliži kraju. Kako prenosi Eurobasket,  tamnoputi plejmejker je na korak do prelaska u Bajern iz Minhena.

Izabrane vesti

Njega su nemački novinari u ponedeljak prmetili ispred zgrade kluba čiji je trener naš Svetislav Pešić i prema vestima sa lica mesta očekuje da uskoro dođe do saradnje!
Blizu smo dogovora s Mekejlebom, ne bi trebalo da bude problema“, izjavio je Pešić za nemačke medije, koji spekulišu da se radi o ugovoru do kraja sezone, mada pojedini ističu da je reč samo o jednomesečnoj saradnji.

Sve je počelo kad se Željko Obradović odrekao makedonskog reprezentativca u ovoj sezoni, od tada danima traju spekulacije oko njegovog transfera. Pominjani su različiti evropski klubovi, kao i mogući povratak u NBA ligu, ali do toga nije došlo.

Srca Partizanovih navijača treperela su kada se u nezvaničnim krugovima pominjalo da bi Bo mogao da se vrati u Humsku 1 u danima kad je potpis na vernost stavio Milan Mačvan, ali do toga nije došlo.

Mekejleb još nije potpisao ugovor s Bajernom, a ukoliko to učini ostaće do kraja sezone u Minhenu i priključiti koloniji srpskih igrača: Vladimiru Štimcu, Dušku Savanoviću i Vasi Miciću.

Prošle sezone Lester Bo Mekejleb je prosečno neležio 11,9 poena, uz 3,2 skokova i 2,5 asistencija za Fenerbahče.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bajern MinhenEvroligaKK Bajern MinhenLester Bo MekejlebSvetislav Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara